Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Núria Conangla, de la Garriga, presenta un nou projecte musical amb "NU", el seu nou nom artístic

19 Desembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Núria Conangla

Població: La GarrigaLa garriguenca estrena nou projecte musical, amb el nom artístic de NU, a través del qual publicarà els seus temes propis a partir d'ara. Demà a la mitjanit, donarà a conèixer el primer senzill, Fed Up, en format videoclip dirigit per Carles Seuba

La Núria Conangla, música polifacètica nascuda a la Garriga, després de publicar els single "Fuck Likes" i "ImPossible", ens sorprèn amb el seu nou projecte "NU", nom artístic amb el qual, a partir d'ara, publicarà les seves cançons.

El dimarts 20 de desembre a partir de les 00 h de la nit, estrena videoclip amb el seu nou senzill "Fed Up". Una cançó en anglès, d'estil agressiu i amb molt de caràcter on es parla de les injustícies de la vida, la pressió social, es critiquen les enveges entre persones i l'abús de poder. Es posen de manifest les ganes de rebel·lar-se i de dir, d'una vegada, prou d'aguantar allò que no és just i que, dia rere dia, ens fa petits i ens reprimeix; ja no podem més, ara és el nostre torn.

Amb distribució feta per la Discogràfica Música Global i direcció de videoclip a càrrec de Carles Seuba, ha seguit amb la producció musical d'Iñaki Marquiegui. La cançó s'ha gravat a Impact Sound Studio (Adrià Enrique) i La Fournier (Marià Roch) amb mescla a Music Lan Studios per Jordi Solé i masterització a Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa, BTS).

Si voleu conèixer la història de la Núria Conangla com a músic polifacètica, podeu llegir (fent click aquí) l'entrevista que li vam fer des de Punt Vallès fa uns mesos on explica com arriba al món de la música i quins han estat els seus inicis.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès