Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Rectificadora Balsells, quatre dècades d'experiènciaAmb més de 40 anys d'experiència, la Rectificadora Balsells s'ha consolidat com una empresa referent en l'àmbit de la mecànica al Vallès Oriental, Vallès Occidental i província de Barcelona. Amb seu a Santa Perpètua de Mogoda, el taller està especialitzat en la rectificació de motors d'explosió, pertinents a cotxes, motocicletes, tractors, autobusos i vaixells. Per tot plegat, s'ha guanyat la distinció d'empresa del mes. En parlem amb el gerent de la Rectificadora Balsells, David Balsells. 

-Quins serveis oferiu?

Fem el rectificat de motors d'explosió i tots els seus complements, com són els cilindres, les culates i els cigonyals. També oferim un servei de soldadura. I, darrerament, hem incorporat els desplaçaments a tallers per a la retirada d'escalfadors i puntes d'escalfadors de motors dièsel trencades. 

-Teniu més de 40 anys d'experiència a l'esquena. Com ha canviat la feina amb el temps?

Hem anat incorporant noves tecnologies per a assegurar la feina ben feta.

-Per exemple?

Tenim una màquina de neteja d'ultrasons.

-Què us aporten les noves tecnologies?

Disposar de maquinària moderna ens permet aconseguir resultats més ràpids i eficaços. Uns bons recursos que es completen amb l'equip de professionals qualificats de què disposem i que aporten la solució necessària per a cada cas. 

-Com us diferencieu de la competència?

Els nostres objectius passen per proporcionar un servei eficaç, ràpid i personalitzat. 

 

>

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora