Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell, convidada al fòrum català sobre formació professional

23 Setembre 2016 Redacció:El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, va assistir ahir dimecres, com a representant de l’Ajuntament de Sabadell, a una sessió de treball del Fòrum de les Ciutats amb Consells de la Formació Professional de Catalunya. Durant la trobada, celebrada a Lleida, els municipis integrants de fòrum van signar un conveni de col·laboració i cooperació. Sabadell hi va ser convidat com un dels municipis interessat a adherir-se en un futur a la xarxa.

Tal com ha explicat Eduard Navarro, “amb la possibilitat d’assistir a la trobada, hem tingut l’oportunitat de conèixer més en profunditat les accions que s’estan impulsant des del Fòrum i estrènyer també el contacte amb altres municipis que estan treballant molt intensament en l’àmbit de la formació professional”. En aquest marc, Navarro ha explicat que "precisament una de les línies de treball del govern de Sabadell passa per la creació d'una eina com la Taula de la Formació Professional, un espai per la coordinació, la sensibilització i dignificació d'aquest àmbit formatiu, de la mà dels sectors productius i els agents socioeconòmics".

Els municipis membres del Fòrum de les Ciutats amb Consell de Formació Professional són Barcelona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mataró, Rubí, Tarragona i Terrassa. L’acord signat ahir vol la relació entre aquests territoris, establint el compromís de treballar coordinadament i facilitant la transferència de coneixements i experiències. Així mateix, es vol facilitar que els membres es puguin presentar com a Fòrum davant de les instàncies que pertoquin per defensar els interessos individuals i col·lectius, tot mantenint alhora l’autonomia de cada Consell en les relacions institucionals i tècniques amb altres administracions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès