Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Propostes a Terrassa per al Pla d'Acció Social 2017

4 Octubre 2016 Redacció:Terrassa ha obert un procés participatiu a través del qual els ciutadans poden presentar les seves propostes per al Pla d’Acció Social 2017. Entre el 12 i el 25 de setembre, qualsevol persona podia incloure al llistat millores que durien a terme a la ciutat. A aquestes propostes, poden donar suport altres ciutadans majors de 16 anys fins el 2 d’octubre. Tancat el termini, es passarà a la següent fase de valoració tècnica, considerant aquelles propostes que hagin superat la mitjana de suports de totes les presentades.

Entre les peticions, hi ha la construcció d’un camp polivalent al barri de Les Fonts per a ús conjunt de futbol i rugby; que s’equipari Terrassa amb Sabadell al sistema de transport integrat, ja que fins ara els primer paguen tres zones i els segons dues; cobrir la pista exterior de Can Jofresa i asfaltar el pàrquing; construir un camp de futbol americà; habilitar un pàrquing públic amb limitació de dues hores gratuïtes per a accedir a la Mútua i a l’Hospital de Terrassa; un pas de vianants elevat o semàfors que senyalitzin el pas de nens a l’Escola La Nova Electra i fer reduir la velocitat dels vehicles al carrer Periodista Grané; que es torni a restaurar la línia 10 de transport públic que connectava el barri de Xúquer amb les escoles, el CAP i l’hospital; l’adequació del Centre Obert Grup Colònies Ca n’Anglada; la millora de l’Avinguda Vallès; o un carril bici entre el barri el Centre i els Jutjats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès