Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consorci organitza una jornada de portes obertes per descobrir la transformació de la matèria orgànica en electricitat

21 Octubre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CedidesDissabte 29 d'octubre jornada de portes obertes a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge

El dissabte 29 d'octubre, en el marc de la 7a Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, la planta de digestió anaeròbica i de compostatge ofereix una jornada de portes obertes i visites guiades sense reserva prèvia (10 h, 11 h i 12 h).

Les visites guiades, que tindran una durada d'1 hora aproximadament, seran gratuïtes, i permetran endinsar-se en el procés productiu que es duu a terme en aquesta instal·lació i ensenyar a la ciutadania com es valora el residu orgànic, com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars i recollida selectivament en electricitat i compost.

Aquesta acció de proximitat farà que els visitants descobreixin els diferents processos productius i visquin i entenguin l'esforç, l'enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part d'aquesta rutina.
En aquest sentit, els assistents a les visitues guiades també podran conèixer de primera mà els projectes d'ampliació i millora d'aquesta instal·lació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès