Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Del 18 de maig al 15 de juny es poden sol·licitar les beques de menjador escolar per al curs vinent

11 Maig 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CedidesEl tràmit es podrà fer a través de la Seu electrònica o de manera presencial al Centre Cívic Nord, demanant hora al 010 a partir del 9 de maig

clinica dental artis-sabadell

A partir del 18 de maig i fins al 15 de juny s'obre la convocatòria de sol·licitud de beques de menjador escolar per al curs vinent. Tota la informació de les bases reguladores d'aquests ajuts, aprovades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, així com l'explicació dels passos a seguir per presentar la sol·licitud, es poden consultar a https://seuelectronica.granollers.cat/bequesmenjador.

Es pot fer el tràmit de manera telemàtica a través de la Seu electrònica o bé de manera presencial, al Centre Cívic Nord. Caldrà demanar cita trucant al 010 o al telèfon 93 842 66 10, a partir del 9 de maig.

El document de sol·licitud, a més d'estar disponible a la Seu electrònica, es podrà recollir imprès a partir del 18 de maig al Centre Cívic Nord, al carrer Lledoner, 6, o a la planta baixa del carrer Portalet, 4.

Si el tràmit es fa presencialment, es recomana que només hi assisteixi una sola persona i que la sol·licitud estigui degudament complimentada i signada per tots els membres de la unitat de convivència, amb tota la documentació requerida.

Cites prèvies informatives

Per a aquelles famílies que necessitin suport en la tramitació de la sol·licitud, de l'11 al 17 de maig s'ofereixen cites prèvies informatives sobre el procés de petició, que no serveixen per presentar la sol·licitud, ja que el període s'obrirà el 18 de maig. Aquestes cites informatives es faran al Centre Cívic Nord i caldrà demanar hora a partir del 2 de maig, trucant al 010 o al 93 842 66 10.

El mes de setembre es resoldran els ajuts i es comunicarà als sol·licitants mitjançant SMS i publicació a la web del Consell Comarcal.

Més informació a: www.granollers.cat/bequesmenjador

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès