Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Campanya per a l'acollida de refugiats

31 Octubre 2016 Redacció:El Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades de Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una campanya de comunicació sobre la predisposició a rebre refugiats, sota el lema "Persones refugiades, persones benvingudes. Catalunya pot i vol". 

Per això s'ha creat el portal Refugees, en què es recull informació sobre la campanya. "Catalunya assumeix la responsabilitat d’acollir les persones que són forçades a fugir del seu país. Com a societat democràtica i basada en els drets humans, tenim el compromís d’ajudar a les persones i millorar les seves vides. Hem fet una campanya de comunicació real, amb un to encoratjador, positiu, clar, proper i amb una base emocional. Per això, els protagonistes de la campanya no són només les persones refugiades, sinó també els infants d’una escola de Barcelona", s'anuncia al web. Aquest és el vídeo de la campanya. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès