Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

4 esportistes calderins reben ajudes de l'Ajuntament

3 Octubre 2016 Redacció:Cervera (karting), Hermosilla (tir amb arc), Soldevila (triatló) i Velasco (triatló) es converteixen en Ambaixadors de l'esport calderí 2016 i reben 500€ per invertir en les seves trajectòries

L'alcalde, Jordi Solé, la regidora d'Esports, Núria Carné, i el regidor de Turisme, Isidre Pineda, han lliurat aquesta tarda les acreditacions d'Ambaixadors de l'esport calderí de la convocatòria 2016.

Aquesta iniciativa, que s'ha fet aquest any per primer cop, converteix quatre esportistes calderins en representants dels valors implícits en l'esport que subscriu l'Ajuntament de Caldes de Montbui. I han estat guanyadors d'aquest títol Arnau Cervera Guardeó (karting), Roger Hermosilla Hinojo (tir amb arc), Andrea Soldevila Sánchez (triatló) i Meritxell Velasco Ayguasanosa (triatló).

Els quatre esportistes rebran 500 € cada un que podran destinar al progrés en les seves modalitats esportives a canvi de lluir la imatge turística de Caldes de Montbui als seus equips i de vetllar pel foment dels valors esportius.

En la convocatòria 2016 s'han atorgat ajuts a tots els esportistes que han fet la sol·licitud, atès que tots complien els requisits exigits per les bases.

Antecedents
El 3 de maig de 2016 es va aprovar la convocatòria d’ajuts econòmics individuals per a esportistes que participin en competicions esportives oficials d’àmbit nacional, estatal o superior corresponent a la temporada 2016/2017.

Aquesta línia d’ajuts pretén donar suport als esportistes individuals que necessiten suport econòmic per poder progressar en les seves disciplines esportives i està dotada amb una partida de 2.000€. Les bases estableixen que s'atorgaran ajuts de fins 500€ per ambaixador.

Els candidats han de ser majors d'edat, han d'estar censats a Caldes de Montbui (mínim 4 anys) o haver-hi nascut, han de disposar de llicència federativa vigent, no poden haver estat inhabilitats o sancionats i no poden tenir contractes professionals.

La iniciativa ha estat promoguda conjuntament pels departaments de Turisme i Esports de l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès