Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Terrassa vol implantar una una nova manera de fer turisme de forma sostenible des de la seva capital industrial

21 Setembre 2021 Redacció: puntvalles

Imatges: Wikimedia Commons

Població: TerrassaL'Ajuntament de Terrassa vol impulsar un nou model de turisme sostenible a partir dels seus actius industrials. Ho farà a través del projecte Vapor.0, a través del qual preveu reformar espais fabrils i d'altres vinculats a la indústria local, com ho és la Masia Freixa.

Per aquest motiu, la ciutat optarà a rebre un impuls econòmic de 6,9 MEUR a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol, amb el compromís que els treballs previstos estiguin executats a finals de 2023. Precisament, la Masia Freixa ha de ser un dels puntals de la iniciativa, convertint-la en un espai cultural i d'exposició per a recrear-hi l'àmbit domèstic original de l'època, tot posant en valor l'art modernista local.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès