Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Torna una nova edició de "Vilapop", el Mercat de 2a mà a Sant Antoni de Vilamajor

17 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Població: Sant Antoni de VilamajorAquest projecte va néixer fa quatre anys amb la voluntat de promoure la venda d'objectes de segona mà i d'intercanvi per allargar la vida dels productes i generar menys residus

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ja està preparant la Setmana Cultural que com cada any, tindrà lloc durant el mes d'abril i estarà dedicada a la Sostenibilitat i Natura.

El dissabte 22 d'abril és dura a terme la 4a edició del mercat de segona mà i d'intercanvi "Vilapop" i emmarcat en aquesta commemoració. Aquesta vegada s'ubicarà a la plaça Montseny i en els carrers Alfou i Santiago Rusiñol de 10 a 13 h (muntatge de 8.30 a 9.30 h i desmuntatge de 13 a 14 h). Per aquest motiu, l'àrea d'Economia Local fa una crida a totes les persones interessades a posar una parada i participar en aquesta nova edició per donar una segona vida a roba i tota mena d'objectes.

Les inscripcions estan obertes i cal enviar un WhatsApp al 608202091 o un correu a [email protected] on posteriorment s'haurà d'omplir el formulari per confirmar la inscripció. Recordem que les places són limitades i per ordre d'inscripció.

Vilapop té la finalitat de promoure la venda d'objectes de segona mà i d'intercanvi per allargar la vida dels productes i generar menys residus i persegueix els següents objectius:

  • Promocionar l'activitat comercial a Sant Antoni de Vilamajor.
  • Animar a tothom que se sumi a aquesta bona pràctica, per tal d'evitar el consum innecessari i reaprofitar articles que encara tenen vida d'ús.
  • Apostar per activitats en què siguin compatibles el creixement econòmic del municipi i la preservació del medi ambient.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor convida la gent a participar en el mercat Vilapop i a treure el carrer tots aquells articles que no utilitzin, amb la finalitat d'intercanviar o vendre'ls a altres persones que en puguin fer ús i donar una segona vida.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant antoni de vilamajor


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès