Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un jutjat perdona 48.475 euros a un home amb discapacitat psíquica

3 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Govern.cat

Població: Mollet del VallèsEl jutge li ha aplicat la Llei de Segona Oportunitat per deslliurar-lo del pagament i de l'"assetjament" que patia per part dels seus creditors per retornar els diners

El jutjat de primera instància i Instrucció número 5 de Mollet ha perdonat un deute de 48.475 euros a un veí del municipi amb discapacitat psíquica en aplicació de la Llei de Segona Oportunitat.

A la sentència emesa per l'entitat, el jutge ha assenyalat que l'home, amb els seus ingressos actuals, no pot retornar l'import de tots els crèdits assumits a les diferents entitats financeres. Donada la seva condició psíquica, li concedeix el benefici de l'exoneració del passiu insatisfet a les entitats financeres, sense que cap dels seus creditors s'hi hagi oposat.

L'advocada de l'home, Marta Bergadà, de Bergadà Asociados, ha parlat amb els mitjans de l'ACN i ha recordat que els creditors del seu client, tot i ser conscients de la seva "inestabilitat emocional", li van oferir préstecs i targetes quan no era conscient dels seus actes i que després el van "assetjar" perquè els tornés.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès