Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Policia Municipal de Mollet denuncia més de 300 conductors de patinets per no respectar les normes de circulació

2 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Mollet

Població: Mollet del VallèsLa Policia Municipal de Mollet del Vallès va denunciar 320 conductors de vehicles de mobilitat personal, principalment patinets, i 29 bicicletes durant 2022 per no respectar les normes de circulació

La Policia Municipal de Mollet desenvolupa regularment campanyes preventives de vigilància i control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal amb l'objectiu de reduir aquelles conductes que puguin posar en risc tant la seguretat dels vianants i com la d'ells mateixos.

La majoria de les denúncies que es van posar al llarg de l'any passat van ser per circular per zona de vianants o per la vorera, circular contra direcció, sense casc o fent ús de dispositius de música. També es va sancionar algun conductor per conduir sota els efectes de l'alcohol.

La setmana passada van realitzar una campanya, juntament amb el Servei Català de Trànsit, dirigida als usuaris i usuàries d'aquest tipus de vehicles Els agents van fer un total de 15 controls i van identificar a 25 persones. Durant la campanya es van posar 9 denúncies en total; per circular per sobre de vorera, amb auriculars de so i contra direcció. Durant els controls també es va vigilar la conducció sota els efectes de l'alcohol o drogues, i es van fer 15 proves en total.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès va aprovar l'any 2020 la modificació de l'ordenança de circulació de vehicles i vianants i dins de les seves modificacions, una de les novetats va ser la possibilitat que per a determinades infraccions la sanció pogués ser substituïda per mesures alternatives, és a dir, per un curs de formació i conscienciació viària. Un programa en el qual ja hi ha participat més de 80 ciutadans conductors.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès