Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Comencen les obres per la construcció de la residència de gent gran a Bellavista

16 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Població: Les Franqueses del VallèsS'ha col·locat la primera pedra de la residència i del centre de dia a Bellavista per a la gent gran, un espai que oferirà 110 llits de residència i 25 places de dia, així com atenció a domicili per les persones que continuïn vivint a la seva llar

Aquest dimecres s'ha col·locat la primera pedra de l'edifici al carrer del Terme, núm. 15, i han començat oficialment les obres de construcció de la residència. El projecte està basat en un servei integral per a la gent gran, gestionat per l'empresa Entitat Residència Tercera Edat l'Onada, SL, i que oferirà 110 llits de residència i 25 places de centre de dia, així com atenció a domicili per aquelles persones que optin per continuar vivint a la seva llar habitual.

L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha destacat la importància de la creació d'aquest nou espai per fer front al dèficit de places que hi ha actualment arreu del territori. La previsió és que el 50% de les places siguin públiques i és per aquest motiu que Colomé ha aprofitat l'assistència a l'acte de la directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau, per destacar la importància de les col·laboracions publicoprivades per fer front a projectes d'aquest tipus. «Ja no és fum, ara és una realitat: "Podríem haver fet pisos, però ara ens tocava una residència i un centre de dia per a la gent gran. Ho necessitem", ha destacat Colomé.

L'alcalde també ha explicat que ha establert converses amb l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, per tal d'aprofitar la proximitat d'aquest edifici amb l'Hospital General de Granollers per generar connexions tant en l'àmbit sanitari com de mobilitat: "Aquest punt ha de tenir sortida cap a l'Hospital General de Granollers i la carrereta de Cardedeu".

La directora general de l'Onada Serveis, Cinta Pascual, ha destacat la importància d'un projecte com aquest que a banda del servei de residència i de centre de dia també ofereix acompanyament a les persones que decideixin quedar-se en el seu habitatge. Per tant, a banda dels llits de residència o les places de centre de dia, aquesta plataforma de serveis oferirà àpats, cures i acompanyament a domicili.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès