Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es signa un acord entre Empresa i Treball i Alstom per a crear noves accions industrials i oportunitats de treball

13 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Santa Perpètua de MogodaA través d'aquest acord, el Govern es compromet a informar i oferir assessorament sobre els ajuts de reindustrialització i a acompanyar l'empresa en la formació i requalificació dels seus treballadors.

A canvi, Alstom podrà absorbir part de les persones afectades per tancaments d'empreses, segons ha informat l'executiu en un comunicat.

Per altra banda, Alstom comunicarà els projectes industrials previstos a Catalunya, així com les necessitats de contractació i el perfil del personal requerit.

La signatura del conveni s'ha fet a les instal·lacions de la companyia a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, durant una visita del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.

Durant l'acte, Torrent ha refermat el "compromís" del Govern per enfortir el pes de la indústria en el sistema productiu català i "adequar la formació als perfils laborals requerits".

Segons el conseller, la indústria del ferrocarril "està destinada a tenir un major protagonisme en la mobilitat del país".

Per part d'Alstom, el conveni ha estat signat per la directora general del centre industrial d'Alstom a Santa Perpètua, Cristina Andériz, qui ha remarcat el "compromís industrial i tecnològic d'Alstom a Catalunya".

"Tenim una estratègia de creixement i una sèrie d'inversions sostenibles a llarg termini que inclouen un important pla de creació d'ocupació", ha afegit, destacant que les instal·lacions que té el grup a Catalunya "són i seguiran sent un referent industrial i innovador dins d'Alstom".

A banda de Torrent, la visita a la planta de Santa Perpètua de Mogoda ha comptat amb la participació del secretari general del Departament d'Empresa i Treball, Oriol Sagrera; el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos; el secretari de Treball, Enric Vinaixa; la directora general d'Indústria i consellera delegada d'Acció, Natàlia Mas, i el director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Juan José Torres.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa perpètua de mogoda


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès