Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Incasòl i els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí treballen per restaurar l'antic camp de golf de Can Sant Joan

15 Juny 2022 Redacció: ACN - Sant Cugat del Vallès

Població: Sant Cugat del VallèsL'espai de 800.000 metres quadrats serà d'ús públic i es convertirà en un parc a mig camí de Rubí

clinica dental artis-sabadell

L'Incasòl i els ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i Rubí treballen per restaurar l'espai de l'antic camp de golf de Can Sant Joan. L'Incasòl ha proposat als consistoris un conveni per restaurar la zona, de 800.000 metres quadrats, cedir-ne la gestió als consistoris i fer-la accessible. A més, s'impulsarà la transformació urbanística de l'espai per a renaturalitzar-lo, amb una modificació del planejament. El projecte ha de permetre augmentar la zona verda i la connectivitat entre espais verds, així com fomentar la biodiversitat i la seva conservació, però també millorar l'habitabilitat de les dues ciutats a través del nou parc sorgint i minimitzar els costos de manteniment i conservació.

La redacció i l'execució del projecte es farà amb la col·laboració dels tècnics municipals dels ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i de Rubí, amb la finalitat d'aconseguir un document consensuat. Així mateix, es considera convenient obtenir el suport i la implicació de les entitats ciutadanes amb presència al territori, així com la col·laboració d'altres administracions i entitats del sector públic.

Un cop aprovat i executat el projecte de renaturalització dels terrenys, l'Incasòl cedirà l'ús d'aquests terrenys renaturalitzats als Ajuntaments de les dues ciutats, en la part proporcional al seu terme municipal respectiu, per a la seva obertura al públic.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès