Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es plantaran a Sabadell 2.500 arbres durant els propers mesos i s'ampliaran els carrils per a bicicletes

13 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: SabadellL'Ajuntament de Sabadell preveu destinar 30,6 MEUR en els propers mesos a l'estratègia Sabadell més Verda, que entre d'altres suposarà plantar uns 2.500 arbres nous i ampliar el nombre de carrils bici.

Els elements s'instal·laran en tots els districtes de la ciutat, així com en els nous parcs de les Aigües, del Nord i del Jardí del Sud, i el passeig de la Plaça Major, on s'hi guanyarà uns 585 metres quadrats de zona verda.

Pel que fa als carrils bici, destaca els nous de caràcter intermunicipal per connectar amb Terrassa i Sant Quirze, així com un que unirà els barris de Torre-romeu i Poblenou, i un altre que enllaçarà amb el polígon de Sant Pau de Riu-sec.

L'estratègia també inclou la renovació d'uns 17.500 punts de llum per adaptar-los a la tecnologia led, estalviant unes 1.638 tones de diòxid de carboni a l'any.

En matèria de mobilitat, es preveu incorporar una desena de busos híbrids i quatre d'elèctrics, que se sumarà a un parc de 28 busos híbrids de què disposa la flota de Transports Urbans de Sabadell.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès