Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Bombers demanen planificar bé l'activitat al medi natural i adequar-la: "Hem de saber renunciar si cal"

5 Agost 2022 Redacció: ACN - Albert Segura

Població: Sabadell


El cos té la mirada posada al cap de setmana llarg del 13 al 15 d'agost per l'alta afluència que es preveu a la muntanya

Els Bombers de la Generalitat demanen a la ciutadania que planifiqui bé les activitats que es vulguin dur a terme al medi natural per reduir els riscos i la necessitat d'actuar en rescats. Anualment es fan unes 2.000 actuacions, de les quals el 10% són greus. "Cal planificar bé l'activitat, adequar-la a les nostres capacitats, informar-se de la meteorologia i saber renunciar si la muntanya no ens dona garanties", reclama el cap del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers, Oriol Vilalta. El cos assegura tenir la mirada posada en el cap de setmana llarg del 13 al 15 d'agost, quan es preveu un increment de persones sobretot en zones de muntanya que pot fer incrementar el nombre d'actuacions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès