Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Parets elabora un manifest en relació als indults dels presos independentistes

22 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Parets del VallèsL'equip de Govern de l'Ajuntament de Parets del Vallès ha donat a conèixer el seu posicionament amb l’elaboració d’un manifest en suport a la decisió presa pel Consell de Ministres de concedir els indults als presos independentistes.

MANIFEST:

Amb els indults, guanya la política i guanya Catalunya

El Consell de Ministres ha anunciat l'indult per als presos independentistes. I amb el seu anunci s'inicia una nova etapa amb el retorn a la política i a la negociació, cercant fer un pas endavant per al retorn de la concòrdia a Catalunya, deixant enrere una etapa de judicialització de la vida social, econòmica i política del país.

S'obre una nova etapa per tornar al diàleg i respecte de totes les sensibilitats. Iniciem un nou temps de distensió i s'obre un nou temps per a Catalunya. Un temps de parlar i negociar, i una nova etapa que ha de culminar tornant la veu al poble, perquè acabi decidint el seu futur.

Des del Govern de Parets del Vallès valorem positivament aquest gest i celebrem l'anunciada llibertat dels presos i, d'entre ells, molt especialment la del nostre veí en Jordi Turull.

S'obre un nou temps a la política catalana. De treballar per unir i cosir, per dialogar i arribar a acords.

Valorem de manera positiva aquest pas que té per objectiu la recerca de solucions per sortir de la situació política que vivim al nostre país.

És l'hora de la política i de la seva utilitat pública. De sortir de la paràlisi i d'un nou temps per a Catalunya. De respectar totes les sensibilitats d'una Catalunya plural on entre tots decidim el nostre futur.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès