Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La karateca María López, de Montornès, assoleix la medalla de plata per equips al Campionat d’Europa

7 Juny 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Montornès del Vallès

López ha pujat al podi de la competició celebrada a Turquia acompanyada per les seves companyes d’equip a la Selecció Espanyola, Raquel Roy i Lídia Rodríguez

clinica dental artis-sabadell

María López, del Club Karate Montornès, ha sumat un nou triomf a la seva carrera amb la Selecció Espanyola i l'equip que forma amb Raquel Roy i Lídia Rodríguez en assolir la medalla de plata al Campionat d'Europa celebrat entre el 26 i el 29 de maig a Gaziantep (Turquía). L'equip espanyol es va col·locar a la final del certamen en la modalitat de kata, després de superar totes les rondes prèvies. Finalment, no va aconseguir superar Itàlia per 0,9 punts i va pujar al segon esglaó del podi.

L'esportista del Montornès no deixa d'acumular experiència en competicions internacionals. La darrera va ser a mitjans de maig en una de les parades del circuit mundial, la Premier League Rabat 2022.

A Catalunya, més medalles per al Club Karate Montornès

A més de la plata de María López, durant el cap de setmana els infants i joves del Club Karate Montornès van sumar 14 medalles al Campionat de Catalunya Kyus que ha tingut lloc a Montcada i Reixac.

En van obtenir 4 d'or, 3 de plata i 7 de bronze, repartides entre les categories kata i kumite benjamí, aleví, infantil, juvenil, cadet, júnior i sènior.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental