Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consistori de Mollet vol renovar i modernitzar el Pavelló esportiu Riera Seca

25 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsEl projecte per modernitzar i fer més sostenible el Pavelló municipal d’Esports Riera Seca es troba en licitació fins al 3 de desembre

El Pavelló esportiu municipal de Riera Seca serà rehabilitat i reformat.

La licitació és per un import de 67.000 euros.

L’obra serà una reforma integral que modernitzarà i farà més sostenible aquest equipament amb capacitat per a 900 persones i que ja té més de 40 anys.

La durada de les obres serà aproximadament de 4 mesos i mig i s’intentarà que afectin el menys possible a les activitats esportives que es duen a terme a l’equipament. L’Ajuntament tindrà el suport de la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet i ha afirmat que “era una reforma que ja es va anunciar fa uns mesos i que creiem que és molt necessària per a la ciutat donat que és un pavelló que aplega molts esdeveniments esportius al llarg de l’any i és seu de moltes entitats esportives” i ha afegit ” amb la reforma el pavelló serà més sostenible i més modern”.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès