Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El casal de Joves de Lliçà de Vall estrena un nou servei per al suport emocional i la salut mental dels joves

12 Setembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Lliçà de VallEl servei es programarà dues vegades al mes i pretén crear un espai de confiança i de referència amb els joves a través d'una atenció individualitzada segons les seves necessitats

El Kaliu, el Casal de Joves de Lliçà de Vall, oferirà un nou servei de suport als joves del municipi amb la nova campanya "Acompanya'm", un projecte destinat a l'acompanyament emocional i la salut mental dels adolescents on, a través de sessions d'atenció individualitzada, els assistents podran tractar temes com les relacions socials i familiars, les xarxes socials, l'autoestima i l'autoconeixement, la gestió de les emocions, les addiccions, les relacions afectives i sexuals, i el gènere i l'empoderament, entre d'altres.

Amb l'impuls d'aquesta nova iniciativa, els objectius que es pretenen assolir són la creació d'un espai de suport i acompanyament emocional individual per a joves que facin demanda o siguin derivats, oferir atenció i acompanyament individual en les seves necessitats i en aquelles que es valorin al llarg del procés i la coordinació amb la xarxa de recursos i professionals de referència i les famílies, sempre que sigui necessari.

Per participar en el servei de suport emocional, caldrà inscriure's prèviament en un formulari i, des d'El Kaliu, s'aniran oferint i adjuticant les hores de visita. El servei d'aquesta nova campanya es farà el primer i el tercer dilluns de cada mes, entre les 16 h i les 20 h. Els nois i noies de 12 i 13 anys necessitaran l'autorització dels tutors legals per a poder participar-hi. Aquesta autorització es facilitarà a les famílies quan s'hagin inscrit al formulari.

Tot i que encara no s'ha començat a gestionar l'agenda de la terapeuta, podeu inscriure's i demanar visita a la pàgina web de l'Ajuntament o bé fent click aquí.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

lliçà de vall


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès