Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'ametlla remodela l'skate park gràcies al disseny d'un grup de joves patinadors

23 Novembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Població: L'Ametlla del VallèsEl passat dilluns 21 de novembre van començar les obres a l'skate park de l'Ametlla del Vallès, que tenen com a objectiu renovar les diferents infraestructures municipals per patinar

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha iniciat les obres per millorar l'espai públic  en el que molts joves han començat recentment a practicar esports de patinartge. L'skate park s'actualitza, d'aquesta manera, pel que fa a rampes i les darreres tendències en aquest esport, ja que si bé abans els esportistes i aficionats patinaven sobre pista i sobre una fusta especial, ara es tendeix a patinar sobre formigó, fet que, a més, allarga la vida útil de l'espai.

La construcció de la primera pista va ser impulsada ja fa més de quinze anys per un grup de joves patinadors anomenats Skate Donkeys, que va lluitar i insistir perquè el poble tingués un equipament esportiu d'aquesta mena. Durant anys, el fet de tenir una de les millors pistes de la comarca va fer que molt jovent s'aficionés a patinar amb skate o patins. Aquest fet va comportar que joves ametllatans organitzessin cursets i competicions, arribant a organitzar els famosos 'Downhills de l'Ametlla'.

Afortunadament, sempre hi ha hagut cert relleu pel que fa als skaters i patinadors de l'Ametlla, i un nou grup de joves, amb en Martí Ishi de portaveu, ha tingut la voluntat i la paciència de proposar una remodelació de l'espai.

El disseny d'aquest nou skate park ha estat realitzat per aquest grup de joves patinadors i patinadores en funció dels nous estils de patinatge, i impulsat per l'àrea de Joventut acompanyada de l'àrea de Territori i la d'Esports. Els joves han treballat braç a braç amb l'empresa constructora dels mòduls, una empresa catalana líder a Europa en la construcció de pistes d'skate, per definir un projecte que serà molt atractiu i donarà un nou impuls a aquest esport al poble.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

l'ametlla del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès