Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Granollers cedeix a INCASÒL un solar al barri del Lledoner per fer habitatges de lloguer assequible

2 Desembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Granollers

Població: GranollersLa cessió del dret de superfície del solar es fa per 75 anys, tot i que es pot allargar a 99 anys, i està previst que els habitatges estiguin construïts l'any 2026 i que un 25% es destini a joves menors de 35 anys

L'Ajuntament posa a disposició de l'INCASÒL els terrenys del carrer del Ripollès, 75-85, situats al barri del Lledoner, que compten amb una superfície de 2.320 m² de sòl i 7.004 m2 de sostre, per a la promoció de 57 habitatges de lloguer assequible, les places d'aparcament corresponents i locals comercials en planta baixa. Es preveu una reserva inicial del 25% de l'habitatge per a joves menors de 35 anys amb la voluntat que els joves tinguin opció a quedar-se a viure a la ciutat.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Alba Barnusell, ha anunciat que l'Ajuntament de Granollers ha rebut 1.358.000 € de subvenció NEXT GENERATION per a dos projectes d'habitatge protegit presentats a la convocatòria del Programa d'ajuts a la construcció d'habitatges en arrendament social en edificis energèticament eficients del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Gairebé 850.000 euros d'aquesta subvenció es destinaran a l'edifici de 17 habitatges del Passeig de la Muntanya que seran de propietat municipal i construïts amb fons municipals. El mig milió d'euros restant es destinarà a un projecte d'habitatge cooperatiu per construir 29 habitatges al Carrer Rosselló.

57 habitatges de lloguer assequible al barri del Lledoner

L'acord signat entre l'Ajuntament i l'INCASÒL preveu que el nou edifici d'habitatge de lloguer assequible al barri del Lledoner sigui una realitat d'aquí a 4 anys i podria estar construït l'estiu de 2026. Així, es preveu convocar el concurs per a la redacció de projectes arquitectònics a l'inici del 2023, posant èmfasi en el fet que les propostes siguin ambientalment sostenibles, amb grans balcons i finestres, i d'una qualitat arquitectònica excel·lent.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès