Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers restringeix els actes d’aigua de la festa major a causa de la sequera i la falta de pluges

19 Agost 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: GranollersActivitats reconegudes com els ‘Xops!’ i la ‘Refrescada popular’ s’han anul·lat del programa d'activitats

L'Ajuntament de Granollers ha decidit anul·lar alguns dels actes programats a la Festa Major i aplicar certes restriccions davant la greu situació de sequera que està vivint el país aquest estiu. Amb aquesta decisió, algunes de les activitats programades com 'Xops! (dissabte 20) o la 'Refrescada popular' (dimecres 24) s'han anul·lat, i a d'altres, com 'Es busca aigüer' (dissabte 20) o el 'Corre aigua' (divendres 26) se'ls ha reduït el cabal d'aigua utilitzat o el temps de l'activitat.

Des del consistori ja van anunciar amb la presentació del programa d'actes que aquesta situació podria afectar a la posada en marxa de la festa i, a més, recorda que els actes amb aigua estan supeditats a la situació de sequera de cada moment i no descarta endurir les mesures de restricció si la situació empitjora.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès