Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es presenta el primer ATP Tour Challenger 'Club Tenis Els Gorchs', a Les Franqueses del Vallès

9 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: GTP

Població: Les Franqueses del VallèsEl torneig es disputarà entre el 20 i el 26 de maig Club Tenis Els Gorchs, a Les Franqueses del Vallès, per gaudir del tenis d'alt nivell

El dimarts 7 de març s'ha presentat el primer ATP Tour Challenger Club Tenis els Gorchs en el Museu Melcior Colet, seu de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona.

El torneig dotat amb 75.000 $ en premis es disputarà entre els dies 20 i 26 de març al Club Tenis Els Gorchs a Les Franqueses del Vallès. Actualment, una vegada tancada la inscripció gaudirem d'un tenis d'alt nivell.

Primeres inscripcions al torneig

Entre els 8 primers inscrits trobem com a primer classificat Max Purcell (núm 94 ATP) fins a Benoit Paire (núm 207) que va arribar a ser núm 18 de l'ATP l'any 2016. Daniel Laga, Coordinador del Gorchs Tennis Project ha volgut destacar la participació així com el caràcter popular i obert del torneig donat que l'entrada és lliure tota la setmana.

Laga també ha anunciat que al marge de la competició es realitzarà una xerrada de medicina esportiva vinculada al tenis a càrrec de la Clínica del Tenis Teknon i un clínic per a nens/es i adults.

Una gran oportunitat

La presentació ha comptat amb la presència de l'extenista i campió català Albert Costa que exerceix les funcions d'ambaixador del Gorchs Tennis Project que ha assenyalat el gran nivell de participació i l'oportunitat de veure un tenis de qualitat amb jugadors TOP. Miguel Diaz, president de la RFET, i Jordi Tamayo, president de la FCT, han destacat l'aposta per la competició internacional de nivell com a política federativa on Catalunya té un paper destacat. Han valorat la tasca fonamental dels clubs com a eix impulsor del tenis al club vallesà.

Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès, ha assenyalat la importància que té l'esport a les Franqueses i la decidida aposta que s'ha fet per millorar en instal·lacions i col·laborar amb les entitats. Fruit d'aquesta tasca ha anunciat que les Franqueses del Vallès opta al títol de Vila Europea de l'Esport 2024 i que aquesta setmana una comissió avaluadora d'ACES Europe visitarà el municipi.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès