Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Canovelles instal·la una nova zona d'esbarjo per a gossos

13 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Canovelles

Població: CanovellesEl consistori ha instal·lat una nova zona d'esbarjo per a gossos al solar municipal que hi ha al carrer de Jacint Verdaguer. Les tasques d'arranjament acabaran durant els dies entrants amb la instal·lació de bancs, arbres i altres elements

Al solar, situat a tocar de la zona d'aparcament de l'escola Jacint Verdaguer, s'ha instal·lat un tancament d'1,20 metres d'altura amb tres portes, que delimiten la zona d'esbarjo per a gossos. L'àrea està pensada perquè els gossos hi puguin jugar deslligats (a excepció dels gossos potencialment perillosos que han de dur corretja i morrió), socialitzar i interactuar amb altres gossos.

L'actuació s'acabarà durant les pròximes setmanes amb la instal·lació d'una font d'aigua, alguns arbres i bancs, així com alguns elements complementaris com dispensadors de bosses per als excrements dels animals i papereres, que permetran fer un ús més còmode i respectuós tant per als gossos com per a les persones que els acompanyin. D'altra banda, cal destacar que tant el tancament com els bancs i les papereres a instal·lar estan fets amb material de plàstic reciclat.

Pel que fa a l'ús d'aquest espai es recorda als propietaris dels animals que és obligatori recollir els excrements dels seus animals, mantenir les portes tancades per tal d'evitar la sortida de l'animal sense lligar, i mantenir l'espai net i en bones condicions.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

canovelles


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès