Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'antiga escola del Carme, a Caldes, esdevé un dels escenaris de la nova sèrie de Netflix, "Cuerpo en llamas"

12 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Caldes de Montbui

Població: Caldes de MontbuiLa productora Gigurri ha convertit espais de l'antiga escola del Carme en una presó per a dones, un dels escenaris de la sèrie que Netflix estrenarà a la primavera amb Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez

A finals de desembre i principis de gener, Caldes de Montbui ha acollit el rodatge d'algunes de les escenes que tenen lloc en la sèrie "El cuerpo en llamas", de Netflix.

Els actors catalans Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez protagonitzen aquesta minisèrie que la plataforma estrenarà pròximament, sota la direcció Jorge Torregrossa i Laura Mañá i amb la producció de Gigurri. La trama criminal relata els fets que van tenir lloc l'any 2017, en trobar-se una persona morta al pantà de Foix, a Barcelona.

L'Ajuntament destinarà els beneficis obtinguts pel rodatge de la sèrie a Caldes de Montbui a la rehabilitació d'elements patrimonials cabdals per al caràcter històric i termal del municipi, com ara les Termes Romanes.
També se suma a l'agraïment expressat per la productora per la col·laboració mostrada pel veïnat durant els dies de muntatge, rodatge i desmuntatge.

El Carme: escola en el passat, escenari en el present i espais sociocultural en el futur

L'antiga escola 'El Carme', del carrer de Bellit, va ser adquirida per l'Ajuntament l'any 2021. Els darrers anys ha despertat l'interès de produccions com "Maricón perdido" i "El cuerpo en llamas", que han convertit els seus espais en escenaris de rodatge.

Aquest 2023 'El Carme' enfila una nova etapa que culminarà el 2024, quan es preveu convertir-la en un espai sociocultural al centre de la vila, dissenyat gràcies a la participació ciutadana. L'arribada dels aproximadament 3 milions d'euros procedents dels fons Next Generation permetrà tirar endavant el projecte de remodelació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès