Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Elna Frances, de Caldes de Montbui, assoleix el Campionat de Barcelona de patinatge i disputarà el Campionat de Catalunya així com la semifinal de la World Cup

12 Maig 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Caldes de MontbuiLa patinadora de Caldes de Montbui s'ha estrenat al Campionat de Barcelona, on ha obtingut la primera plaça

clinica dental artis-sabadell

La patinadora Elna Francès Marin, Ambaixadora de l'Esport de Caldes de Montbui i patinadora del CPA Ripollet s'ha estrenat aquest cap de setmana 6,7 i 8 de maig en la categoria Junior de primer any en el Campionat de Barcelona, on ha obtingut la primera plaça, posició que li dona pas al Campionat de Catalunya que se celebrarà a Rubí els dies 3,4 i 5 de juny. El Campionat de Barcelona ha estat el primer campionat oficial de la temporada en el que ha participat l'Elna.

Abans del Campionat de Catalunya del juny, Elna ha estat convocada a la semifinal de la "World Cup" a Itàlia que se celebrarà del 20 al 23 de maig.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès