Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Aragonès s'implica a eliminar tot l'amiant de Catalunya amb la col·laboració dels ajuntaments

15 Juliol 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Badia del VallèsEl president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha compromès a treballar amb els ajuntaments i la resta d'administracions per erradicar l'amiant present en edificis d'arreu del país.

Es tracta d'un material constructiu que provoca malalties respiratòries com l'asbestosi, i del qual se n'ha fet un mapa pioner per localitzar-lo en el municipi de Badia del Vallès.

L'estudi determina que es troba en els 200 edificis d'ús residencial que es van construir als anys 70 al municipi, amb afectacions físiques i trencaments que el converteixen en un element especialment tòxic.

El seu anàlisi permet determinar que caldran 4 MEUR per retirar-lo de la ciutat, motiu pel qual s'espera optar als fones europeus Next Generation per a la seva eliminació.

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

badia del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès