Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Taller RecurSOS, a l'Aula del parc de Sta Perpètua

7 Octubre 2016 Redacció:La programació de l’Aula del parc continua aquest diumenge 9 d'octubre amb el taller familiar RecurSOS. L'activitat té per objectiu explicar que les decisions de les persones tenen conseqüències i planteja jocs per gestionar els recursos de manera intel·ligent per poder mantenir el planeta viu. El taller tindrà lloc de 10.30 a 12.30 hores. Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat.

La Regidoria de Medi Ambient dedica aquest mes d'octubre la programació de l'Aula del parc als Residus, en el marc de la campanya de sensibilització que està duent a terme. Les següents activitats tindran lloc els dies 16 d'octubre, amb el taller Ni un gra d'arròs, i 23 d'aquest mes, amb la Festa del reciclatge. Els tallers compten amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio.

D'altra banda, una trentena de persones va participar diumenge en el primer taller d'aquest mes dedicat als residus. La Gota Carlota va ser el títol escollit per ensenyar a infants i adults que totes les partícules estan connectades i formen part d'un tot, aigua, aire i matèria. Les famílies, separades en dos grups segons l'edat dels infants, van conèixer a través de tres recorreguts diferents els cicles d'una partícula d'aigua, una d'aire i una de matèria i van conèixer com aquestes partícules formen part de tot també dels éssers humans. Aquestes recorreguts es van fer al parc de la Ribera. El taller va finalitzar amb una activitat a l'Aula del Parc que va consistir en elaborar plastilina amb matèries naturals amb l'objectiu d'eliminar-ne l'ús de la tradicional feta a base de petroli.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès