Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Primera trobada del mandat dels equips de govern de la Roca del Vallès i Granollers

9 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comEls alcaldes respectius Albert Gil i Josep Mayoral van encapçalar la reunió de treball

Ahir al vespre es va fer a l'Ajuntament de la Roca del Vallès la primera trobada del mandat entre els equips de govern de la Roca del Vallès i Granollers, encapçalats pels seus alcaldes respectius, Albert Gil i Josep Mayoral. 
Es van comentar diversos temes d'interès comú entre els quals la necessitat de consensuar un projecte urbanístic per transformar el carrer de Veneçuela, que comparteixen territorialment tots dos municipis, que permeti també reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via. En la reunió es va valorar el treball fet per la Taula intermunicipal de la qualitat de l'aire a la ZQA2 del Vallès Oriental, liderada per Granollers i formada per 17 municipis, així com es va traslladar que la Roca del Vallès estudiï la possibilitat de formar part de la Zona de Baixes Emissions amb els municipis de Canovelles, les Franqueses del Vallès i Granollers per millorar la qualitat de l'aire.
 
També es van analitzar temes de mobilitat com el servei de Transgran, de medi ambient com la recollida selectiva dels residus i el proper inici del 3r Pla Estratègic de Granollers, entre d'altres.
 
Arran de la trobada d'ahir es faran diferents trobades sectorials entre regidors i regidores per anar treballant conjuntament determinats temes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la roca del vallès

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès