Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Pep Borràs, nou artista de Cardedeu amb l’Art Vigent

8 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comInauguració divendres 11 d’octubre, a les 19 h, a la planta baixa del Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC).

El MATBC presenta per aquest 2019-2020 l’artista Pep Borràs dins el cicle Cardedeu amb l’Art Vigent amb l’exposició “...i Cor. Escultures de Pep Borràs”. La inauguració serà el divendres 11 d’octubre, a les 19 h, i s’acompanyarà d’un petit recital d’arpa i veu a càrrec de La fàbrica de Lied amb “Del cel, de l’arpa” (Marta Casals, soprano i Esther Pinyols, arpa).

 

L’exposició, que es podrà visitar fins el març de 2020 farà un repàs per la trajectòria artística de Pep Borràs a través de les seves escultures fetes a partir de l’objet trouvé com la sèrie de les Menines, les Dones Africanes o els Ocells, entre d’altes. Un treball fet a partir de l’assemblatge on objectes de tot tipus i materials troben una segona vida convertits en escultures. Borràs treballa amb material de rebuig, l’assemblatge i el collage són les tècniques que han lligat les fustes, els ferros i els diversos materials que acumula al taller.

 

Pep Borràs (Rubí 1957) va estudiar a l’escola Massana de Barcelona i ha exposat a arreu de Catalunya, a Espanya o França. Des del curs 1987-88 treballa com a professor a l'Escola de Belles Arts de Rubí i ha participat en diversos projectes per a la decoració de l’espai públic a la seva ciutat natal, així com disseny d’aparadors comercials, cartells, escenografies, tallers de reciclatge per a infants i bestiari popular.

 

Cardedeu amb l’Art Vigent

És un programa pensat per afavorir l’exposició d’art contemporani, i consolidar-se com a referent en l’àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès