Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Moren dues persones per la mala combustió d'una estufa en una barraca a Montcada i Reixac

10 Gener 2022 Redacció: ACN - Jordi Pujolar

Imatges: wikimedia commons

Població: Montcada i ReixacL'Ajuntament demana ajuda a l'Estat i la Generalitat per lluitar contra els infrahabitatges de la llera del Besòs

Dues persones van morir diumenge a la tarda en una barraca del Pla del Besòs de Montcada i Reixac, a al llera del riu. Els Mossos n'investiguen ara les causes però els primer indicis apunten que la causa va ser la inhalació de monòxid de carboni per la mala combustió d'una estufa, segons han detallat els Bombers. L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, denuncia la situació de vulnerabilitat que es viu a banda i banda del riu i demana ajuda a l'Estat i la Generalitat per combatre la problemàtica que genera l'infrahabitatge en aquest entorn. També el moviment veïnal de l'Eix Besòs reclamava la setmana passada, en una entrevista a l'ACN, més inversions al territori per lluitar contra la pobresa i la delinqüència en aquests barris.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès