Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Més de vint persones s'han implicat en la diagnosi del pla de mobilitat a Santa Perpètua

29 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament Santa Perpètua de Mogoda

Població: Santa Perpètua de MogodaUna vintena de persones van formar part dels itineraris participatius que va organitzar l'Ajuntament de Santa Perpètua el dissabte al matí. Aquesta acció s'ha emmarcat en la diagnosi de l'elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana que s'està treballant actualment.

Les persones participants van dividir-se en dos grups per fer els recorreguts a peu. Un grup es va dirigir cap al barri de la Florida i l'altre cap a la zona del nucli antic.

Durant les passejades, ambdós equips van aturar-se en punts clau de la mobilitat del municipi per analitzar les problemàtiques i proposar solucions.

Els aspectes més rellevants que van tractar-se van ser l'aparcament, el recorregut i la freqüència de l'autobús urbà, la intermodalitat, l'accessibilitat de carrers i equipaments i el disseny i viabilitat d'alguns carrers de Santa Perpètua.

La regidora de Mobilitat de l'Ajuntament, Neus Garcia, va explicar que aquestes passejades són "una activitat més per recollir les inquietuds i visions que té la ciutadania quan es mou per Santa Perpètua".

Garcia va detallar que una altra de les accions participatives serà una enquesta online on els perpetuencs i perpetuenques podran contestar aspectes i preguntes relacionades amb la mobilitat al municipi.

Neus Garcia va explicar la importància de la participació ciutadana pel que fa a la redacció del Pla de Mobilitat, ja que "les futures propostes que intentin millorar la situació i fer que els carrers siguin més transitables" necessiten de la participació per poder "encertar amb les accions i poder-les planificar en el temps".

La regidora de Mobilitat va detallar que el principal objectiu del nou Pla serà la "pacificació de la mobilitat a Santa Perpètua, que sigui tot transitable i que es pugui anar a peu a tot arreu".

Tot i això, l'Ajuntament és conscient que hi ha recorreguts que s'han de fer d'una altra manera i s'ha de tenir en compte en l'elaboració del nou document.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa perpètua de mogoda


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès