Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La regidoria d'Acció social de Lliçà d'Amunt organitza una recollida de joguines per Nadal

26 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Població: Lliçà d'AmuntPer Reis, cap infant sense regal

La campanya solidària de recollida de joguines també ofereix la possibilitat d’apadrinar una carta de Reis.

La regidoria d’Acció social torna a organitzar la Campanya solidària “Per Reis, cap infant sense regal!”, una campanya que es va iniciar ara fa sis anys.

L’objectiu d’aquesta campanya és recollir joguines, noves o en perfecte estat, per a diverses franges d’edat, per repartir-les entre els nens i nenes i el jovent beneficiaris de Serveis Socials, i que cap d’ells es quedi sense regal la nit màgica de Reis.

Les persones que vulguin col·laborar-hi poden:

- Portar joguines noves o en perfecte estat.

- Apadrinar una carta de Reis. Els nens i nenes i jovent beneficiaris de Serveis Socials escriuran una carta als Reis i les persones que vulguin fer realitat la seva petició podran recollir una d’aquestes cartes i col·laborar amb un regal concret per a una persona determinada.

La recollida de cartes tindrà lloc fins al 17 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dilluns també de 16h a 17h, a les dependències de la regidoria d’Acció social.

Les joguines noves o en perfecte estat i els regals de les cartes s’hauran de portar al Parc de Can Godanya o a les dependències de la regidoria d’Acció social, de dilluns a divendres, de 16h a 20h, fins al 17 de desembre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

lliçà d'amunt


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès