Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Cardedeu obrirà el 6 de desembre

5 Desembre 2016Redacció:

L'equip de govern treballarà tot el matí, i a partir de les 12 h rebrà la ciutadania que ho sol·liciti. El personal funcionari que ho desitgi també pot treballar a porta tancada.
 
L'Ajuntament de Cardedeu obrirà les portes el Dia de la Constitució, el 6 de desembre, per atendre la ciutadania. Tot i que l'activitat no serà la d'un dia normal, els regidors i regidores de govern tenen previst ser al consistori tot el matí. Fins a les 12 h faran la reunió de coordinació de govern habitual que se sol fer els dijous. A partir de les 12 h les portes de l'Ajuntament s'obriran i els regidors i regidores rebran la ciutadania que vulgui despatxar qualsevol assumpte.

Pel que fa al personal funcionari, té llibertat per decidir si treballa o no, però sempre a porta tancada i sense el registre obert.

Amb aquesta acció simbòlica l'Ajuntament dóna recolzament a la decisió presa divendres passat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) d'instar als càrrecs electes a treballar el 6 de desembre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Montcada i Reixac vol erradicar el "botellón"

2 Desembre

Actualitat

Més info
Quartet Mèlt, aquesta nit a Castellbisbal

2 Desembre

Actualitat

Més info
De Angelis entrega dues obres a Les Franqueses

2 Desembre

Actualitat

Més info
El cros de Granollers celebra 50 anys

2 Desembre

Societat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès