Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Inauguració del Gastrobar El Gat a l'Aigua

1 Desembre 2021 Redacció: puntvalles

Població: GranollersAvui dimecres 01 de desembre, a les 18,00h, us convidem a participar de la gran festa d’inauguració del Gastrobar El Gat a l’Aigua. Aquest nou projecte de gastrobar social ha permès la creació d’un equip de 5 professionals contractats, dos d’ells i elles persones amb disCapacitat i una altra en risc d’exclusió a més d’oferir l’oportunitat de formar-se en el món de la restauració a una persona del programa SIOAS de la Fundació.

Estem organitzant una festassa, una celebració que durarà tres dies. En concret dilluns 29 i dimarts 30 de novembre els socis i veïns i veïnes que vinguin a esmorzar i/o dinar a El Gat a l’Aigua gaudiran de promocions especials en motiu de la inauguració. I a la tarda, organitzarem una xocolatada popular per compartir la festa amb les persones ateses a la Fundació i també amb els més petits i petites.

Aquest dimecres 1 de desembre a la tarda, serà el gran dia! Acompanyats pels socis i sòcies del CN Granollers, persones ateses a la Fundació i els veïns i veïnes de Granollers gaudirem d’una tarda plena d’activitats:

A partir de les 18h xocolatada popular i activitat infantil
A les 18,30h: Acte simbòlic de la inauguració
Breus paraules del Rafel Arderiu, Director General de la Fundació, i la Jihane, treballadora de El Gat a l’Aigua
Agraïment per la donació del CN Granollers a la darrera edició de la Cursa 4 Camins
Tallarem la cinta inaugural
Foto de família
A partir de les 19h, concert acústic de la Javiera, la xef de El Gat a l’Aigua
Recordem que la Fundació Vallès Oriental (FVO) gestiona des de l’octubre de 2021 la guingueta-bar a l’exterior i El Gat a l’Aigua, el nou gastrobar situat a l’espai de la cafeteria del Club Natació Granollers.

El Gat a l’Aigua és un projecte de gastrobar social amb l’objectiu de dinamitzar aquest espai i crear, de manera conjunta amb el club, estratègies d’intervenció comunitàries amb una naturalesa inclusiva que afavorirà la integració laboral de persones amb disCapacitat i en total sintonia amb els valors del CNG.

 

RECORDATORI

Gran festa d’inauguració de El Gat a l’AIgua

Dia: Dimecres 1 de desembre
Hora: 18:00h
Lloc: El Gat a l’Aigua – dins la seu del Club Natació Granollers  

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès