Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Entra en servei el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Rubí que donarà cobertura a 90.000 persones

13 Gener 2022 Redacció: ACN - Rubí

Imatges: Ajuntament Rubí

Població: RubíPermet atendre urgències de baixa complexitat amb major resolució i en millors instal·lacions

Rubí ja compta amb un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) obert les 24 hores del dia els 365 de l’any que donarà cobertura a una població d'unes 90.000 persones. S'ha posat en servei de manera progressiva durant el Nadal i està ubicat a les dependències del CAP Rubí, situat al carrer Prat de la Riba. El nou dispositiu, que permetrà atendre urgències de baixa complexitat en millors condicions, compta amb 6 boxs d’observació, 1 box d’aturades i 4 consultes (una d’elles per fer el triatge). S’hi poden fer analítiques i radiografies les 24 hores. El nou CUAP de Rubí se suma al CUAP de Sant Cugat del Vallès, obert a mitjans de desembre, i ajuda a completar el desplegament del Pla nacional d’urgències (PLANUC) al Vallès Occidental.

Fins ara el CAP Rubí comptava amb un Punt d’Atenció Continuada (PAC) obert les nits i els caps de setmana, però l’obertura del CUAP implica que hi ha un equip específic de professionals i boxs disponibles per atendre les urgències durant les 24 hores, els 365 dies de l’any.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

rubí


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès