Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El CNG crea la figura del Defensor del Soci

16 Maig 2019 Redacció: 

A partir d’avui, 16 de maig, el Club Natació Granollers disposa d’un nou òrgan, unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té la funció d’assistir, assessorar i defensar el soci de l’entitat, en qualsevol dubte, queixa o problema sorgit o derivat de la relació entre els socis i l’entitat. Es tracta del Defensor del Soci, un càrrec que ostentarà per un any
 -prorrogable per mutu acord-, el soci Jordi Oliva, nomenat per la Junta, quedant ratificat per l’Assemblea General, celebrada ordinàriament el passat 25 d’abril.

Per a poder optar al càrrec, de caràcter honorífic, el soci ha de tenir 10 anys d’antiguitat a l’entitat i estar al corrent de pagament de la quota, tal i com marquen els nous Estatuts, que per primera vegada contempla aquesta figura. A banda d’aquests requisits, la Junta va valorar dels candidats, el compromís i implicació en la vida diària de l’entitat, així com l’esperit crític i voluntat de millora vers al Club. Oliva va acceptar el càrrec, pel que defensarà i protegirà, a partir d’ara, els drets dels socis.

D’aquesta manera, tramitarà i resoldrà les reclamacions que els socis puguin adreçar-li, les quals hauran d’estar relacionades amb qüestions pròpies de la massa social, i sempre i quan hagin estat tractades prèviament pels òrgans del Club a través del canal oficial de reclamacions. Tanmateix tractarà de donar resposta a consultes, suggeriments o altres assumptes plantejats pels socis sempre que aquests no siguin competència dels corresponents comitès esportius, ni específicament assumptes de règim intern o sancionador; així com també intervindrà en els conflictes que se suscitin, quan així ho sol·licitin les parts en conflicte, entre socis o entre aquests i la Junta Directiva o amb els restants òrgans de govern i direcció de l'entitat, fomentant una resolució de manera consensuada. Per altra banda, també podrà presentar d'ofici suggeriments la Junta Directiva perquè els examini, consideri i resolgui en el sentit que millor consideri convenient en la mesura que tinguin relació amb els drets i obligacions dels socis.

Per al president del CNG, Eduard Escandell, “és molt important la relació amb els socis de l’entitat, d’aquí la necessitat de crear un òrgan independent a on es pugui adreçar el soci per dirimir qualsevol qüestió suscitada en la convivència normal del club, més enllà de la responsabilitat que li pertoca a la pròpia Junta Directiva per llei". I afegeix: “Observem la figura del Defensor del Soci en positiu, que ens permetrà poder estar molt més a prop de les inquietuds de tots els que conformem aquest gran club”.

Els socis podran sol·licitar la intervenció del Defensor del Soci, a través d’un formulari web o formulari físic disponible al Club, quedant descartades tota queixa anònima, aquelles en què s’adverteixi mala fe, manca de fonament o inexistència de pretensió i aquelles que puguin produir un perjudici als drets legítims de tercers.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès