Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Institut de la Màcula i el Golf El Prat de Terrassa col·laboren per preveure la malaltia visual de la DMAE

13 Maig 2019 Redacció:



El centre oftalmològic de referència internacional en recerca d’aquesta patologia degenerativa inicia una campanya de sensibilització

L’Institut de la Màcula i el Real Club de Golf El Prat, de Terrassa, col·laboren para prevenir la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE). Especialistes del centre oftalmològic de referència internacional en el tractament d’aquesta patologia es desplaçarà fins a les instal·lacions del club els propers 14 i 16 de maig per informar sobre aquesta malaltia que ja és la primera causa de pèrdua de visió del món occidental en persones de més de 50 anys. Aquest acte s’emmarca en una campanya de sensibilització que l’Institut de la Màcula està fent en diverses entitats esportives, socials i culturals de Catalunya.

 

 

Trobareu més informació a la nota de premsa adjunta.

Us adjuntem, també, una imatge que serveix com exemple de com pot començar a notar una persona que està afectada per DMAE: mentre que la primera imatge és una visió normal, a les altres dues hi ha dos afectacions, una amb línies ondulades i una ombra al centre de la visió.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès