Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Les Franqueses acull el torneig de tennis femení en pista ràpida més important de CatalunyaEl Club Tennis els Gorchs serà la seu del VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA 60.000$ entre els dies 29 d’abril i 5 de maig

Fins a una 50a de jugadores situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial participaran en el  VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA 60.000$. Aquesta competició, organitzada tradicionalment pel Club Tennis els Gorchs, adopta el nom del municipi, situant-lo en el mapa del tennis femení internacional.

Es tracta del torneig femení de major rellevància que es celebra a Catalunya i el més important a nivell estatal pels que fa a pista ràpida. Del 29 d’abril al 5 de maig, les Franqueses es convertirà en la capital nacional del tennis femení. Primer, 24 jugadores s’enfrontaran per aconseguir una de les quatre places del Main Draw, on es trobaran amb 28 tennistes consolidades al rànquing mundial. A més, fins a 16 parelles també competiran en la categoria de Dobles.

Aquest torneig és una oportunitat per donar valor al tennis femení que tal i com ha comentat el president del Club de Tennis els Gorchs i impulsor de la competició, Jaume Marquès, “està molt faltat de competicions que permetin a les jugadores sumar punts pel rànquing internacional”.  Missatge que també han destacat les dues jugadores presents a la presentació, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova, que veuen en aquesta competició una oportunitat per fer palès l’esforç i les hores que una esportista que treballa per ser internacional ha de dedicar cada dia. Els Gorchs organitza per segona vegada aquest torneig femení però enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses,  passa dels 25.000$ als 60.000$, augmentant també el nombre de punts que es donen en els rànquings ITF i WTA. Les Franqueses acull, d’aquesta manera, el torneig de tennis més important a Catalunya en pista ràpida i un dels més importants també a nivell estatal.

El torneig s’ha presentat avui a l’Ajuntament amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i els presidents de la Real Federación Española de Tenis i de la Federació Catalana de Tennis, Miguel Díaz i Jordi Tamayo, que han acompanyat el president del Club Tennis els Gorchs, Jaume Marquès  i a l’alcalde, Francesc Colomé, i al 1r tinent d’alcalde i president del Patronat Municipal d’Esports, Juan Antonio Corchado. Durant la presentació també han estat presents dues de les jugadores del club que participaran en el torneig, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova.

VIII Torneig Internacional Femení-Les Franqueses del Vallès repartirà un total de 60.000$ en premis entre les guanyadores.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental

Stephan Bakker s'imposa al Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme de les Franqueses

La prova s’ha caracteritzat per la duresa i l’alt nivell dels participantsStephan Bakker (Team Smart Dry), guan...

Lluís Escrits del Club Natació Granollers, doble bronze júnior al Campionat d’Espanya

Lluís Escrits, doble bronze júnioral Campionat d’Espanya      Bona participaci&oa...

Pòquer de medalles júnior del Club Natacio Granollers i doblet pel sènior al Campionat d’Espanya d'Hivern

Gran paper de les nedadores júnior i sènior del Club Natació Granollers al XX Campionat d’E...

Tres nedadores del Club Natació Granollers a la preselecció espanyola infantil

Tres nedadores d’artística del Club Natació Granollers van estar convocades per la Real Feder...

Sempre amb nosaltres Raúl i Trigue”, emotiu homenatge a la 1a Cursa Solidària Parets

  El Club Natació Granollers va col·laborar, el passat diumenge 31 de març, a la 1a Cursa Solid&...

Empreses i comerços