Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Nova senyalització i nous elements lúdics i educatius als parcs Pompeu Fabra i els Pinetons de Cardedeu

12 Juny 2018 Redacció:



Els parcs dels Pinetons i de Pompeu Fabra, a Cardedeu, tenen nova senyalització i elements informatius i de descoberta d'espècies. D'una banda, s'han instal·lat els plafons Para i mira! en diversos espais dels parcs on, a través d'un plànol, s'ubiquen les diferents zones, s'explica l'origen del parc i situa la persona visitant dins el conjunt. Se n'han col·locat als dos parcs i també a la riera de Vallforners.

Per posar en valor la fauna i la flora del bosc de ribera, s'han instal·lat els Goita!, elements verticals amb forats de visualització a dues alçades, a través dels quals es poden descobrir les espècies d'ocells que habiten als parcs. A més de la vessant lúdica de trobar els ocells amagats als arbres, els Goita! serveixen també per descobrir-ne les característiques. En total, hi ha deu espècies per trobar al llarg de la riera de Vallforners i el torrent que travessa el parc Pompeu Fabra.

Per finalitzar el projecte de senyalització, abans de l'estiu també hi haurà plafons informatius a tocar de la guingueta del parc Pompeu Fabra, elaborats amb materials i colors integrats amb el paisatge, i que oferiran informació de passejades a peu, de rutes amb BTT, de l'entorn natural i del patrimoni local.

D'altra banda, les obres d'adequació de la guingueta, a tocar dels vestidors de la pista coberta de Pompeu Fabra, continuen en marxa i la gestió ja està en fase final de licitació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès