Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Mossos d'Esquadra i Policia Local de Rubí investiguen curses il·legals de cotxes al municipi

5 Abril 2018 Redacció:



Es tracta d'una activitat que es duu a terme al polígon industrial de La Llana durant el cap de setmana.

ACN Rubí .- Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Rubí (Vallès Occidental) estan investigant diversos episodis de curses il·legals de cotxes a la zona del polígon industrial de La Llana d'aquesta localitat. Segons han explicat fonts municipals aquesta activitat de risc es va detectar el passat mes de desembre i des de llavors se n'està fent seguiment. Ja s'han dut a terme diverses intervencions policials a la zona, la darrera el passat cap de setmana. Amb tot, els responsables de l'executiu local apunten que aquestes curses es convoquen a través de les xarxes socials de forma "improvisada i molt ràpida", un fet que adverteixen que "està dificultant la tasca policia". Així mateix han explicat que la majoria de les persones que prenen part en aquests esdeveniments són de fora de la població i que els cotxes que es fan servir són d'alta gamma i solen estar trucats.
Fonts policials han explicat a l'ACN que aquestes curses es duen a terme en horari nocturn i apleguen centenars de joves. La darrera trobada va tenir lloc el passat cap de setmana. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local van personar-se a la zona i l'activitat es va disoldre. 

En els darrers mesos la Policia Local han introduït "diversos elements per evitar que els vehicles puguin assolir elevades velocitats". Així mateix, el cos de seguretat està treballant de forma "coordinada" amb els Mossos d'Esquadra per evitar que la situació es repeteixi. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès