Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Restablerta la circulació a l'N-152 i l'N-154 a Puigcerdà després d'haver estat tallada pels CDRs prop de dues hores

29 Març 2018 Redacció:



La protesta a les proximitats de la frontera amb França i l'accés a Llívia ha conclòs deu minuts abans de les nou del vespre.

ACN Puigcerdà .- El trànsit a les carreteres N-152 i N-154 al seu pas per Puigcerdà s'ha reobert deu minuts abans de les nou del vespre d'aquest dijous, després que una protesta del CDR de la Cerdanya hagués tallat les vies poc abans de les set de la tarda en protesta contra els polítics catalans empresonats. L'acció s'ha iniciat a dos quarts de set a la rotonda d'accés a la capital cerdana amb una caminada reivindicativa per l'N-152 que ha conclòs a la plaça Europa, a les proximitats del punt fronterer amb França. L'ambient de la mobilització ha estat festiu i pacífic i ha acabat amb el cant dels Segadors i un crit de "Visca la República" per part dels assistents.
D'entre les persones que s'han manifestat n'hi havia algunes que es troben aquests dies de vacances a la Cerdanya i han decidit sumar-se a les accions convocades pel CDR. És el cas de la Fàtima Vacas, que ha explicat que aprofiten aquests dies per "fer costat a la gent del nostre país". En aquest sentit, ha afirmat: "Creiem que ja n'hi ha prou i volem la llibertat dels presos polítics". Mentre, Rosa Orpi, procedent de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), ha explicat que sempre s'hi "apunten" a les protestes en favor de la independència o per demanar la llibertat dels polítics empresonats. "A veure si podem fer molta moguda i que ens facin cas", ha afegit, i ha acabat dient: "Nosaltres continuarem lluitant i continuarem sortint i no ens rendirem".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès