Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Notícia: XXII Fira dels Torrons i II Tast a la Carpa


3 Desembre 2018 Autor/a: Arnau Cortina Pey

Imatges: Mercè Cortina Codina

Centre: Institut Giola"Llinars del Vallès es dona el tret de sortida a les primeres compres nadalenques."

El cap de setmana 1 i 2 de desembre a Llinars del Vallès es dona el tret de sortida a les primeres compres nadalenques.

 

El 1 i 2 de desembre es va celebrar la XXII Fira dels Torrons i II Tast a la carpa a Llinars Del Vallès. Un gran esdeveniment on tot el poble de Llinars i tots els altres pobles veïns  van poder anar a la plaça dels Països Catalans a gaudir de paradetes, concerts, xocolatades, el tió pels més petits, l’arbre dels desitjos i moltes activitats més. A la carpa van degustar diferents menjars, tant salats com dolços; van gaudir d’un concurs de cuina, el show cooking; i també van poder comprar productes de proximitat i qualitat a les diferents parades. Des de fa 2 anys, ho organitza l’ajuntament amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

 

La fira dels torrons va ser creada fa 22 anys per la unió de botiguers, recuperant un mercat que es feia a mitjans del segle XIX, quan els pagesos del voltant aprofitaven per omplir el rebost de cara al Nadal. Actualment, és l’ajuntament de Llinars del Vallès el que ha agafat aquest meravellós projecte i, evidentment, la unió de botiguers hi continua col·laborant, ja que molts comerços que surten a la fira en són associats. Per aquest motiu, es dona un pes important als comerços locals.

 

Durant aquests dos dies la gent va poder gaudir de diferents activitats, com ara del trenet, el tir amb arc, el racó solidari per pintar samarretes o una exposició d’instagramers. El dissabte van gaudir de la final d’un concurs de cuina i dos show cookings a la carpa. També es va organitzar una xerrada a càrrec de Jordi Gamell, amb més de 40.000 seguidors a l’instagram. Els més petits s’ho van passar d’allò més bé amb els contes de Nadal del pallasso Perruquí, amb la caseta del tió i la xocolatada infantil. Petits i grans van poder  escriure el seu desig a l’arbre i van gaudir de la Mulassa i l’Isard, que van fer una cercavila pel poble.

 

El diumenge es van fer quatre show cookings i una exitosa caminada popular, organitzada pel centre excursionista de Llinars. També es va poder gaudir del concert de gòspel rock de Llinars i d’altres actuacions musicals. Finalment, per tancar la 22ª fira dels torrons a Llinars, es va poder degustar un brou amb pilota ben calent.

 


Més continguts de Institut Giola


Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: David Seijas

Edelmira

"Fèiem el que podíem per poder menjar"

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Guillem Caballer Mantecón

Silvia Mantecón Ferrer

"Sempre hi ha coses noves a estudiar"

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: David López

Escalfament global

Un perill mundial

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Núria Morón

Masclisme...encara?

2019 o 1920?

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Tània Gómez Altimira

L’únic perill a les xarxes

És el ciberassetjament?

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Joan Ramon Martori

Marina Martori

“Abans d'escriptora, sóc lectora”

Llegir

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès