Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Notícia: Els alumnes de 6è del Salvador San romà viatgen a Malta


13 Gener 2020 Autor/a: Maria Vera

Centre: Institut Giola


Els estudiants van de viatge de fi de curs a descobrir coses noves

21/11/19

Els alumnes de 6è de l'escola Salvador Sanromà van anar a Malta de viatge de fi de curs. Van marxar l'1 de juny i hi van tornar el dia 5. Els professors van triar Malta perquè la van trobar interessant i van suposar que els hi agradaria molt. Els alumnes van agafar un autocar des de la seva escola fins a l'aeroport. Després van haverd'esperar 3 hores fins l'hora de sortida de l'avió i quan van pujar van tardar dues hores fins arribar a Malta. Un cop l’avió va aterrar, van agafar un altre autocar que els va portar fins l'hotel.

El primer dia a Malta van visitar l’illa de Gozo. Van agafar un ferri durant 30 minuts i van anar a Gozo. Van dinar a la platja i van banyar-se, després de banyar-se van tornar a agafar l'autocar i van agafar un altre cop el ferri. El segon dia van anar a la Valletta, van visitar la ciutat i van fer una gimcana. El tercer dia van anar a la Medina i van visitar la ciutat. El quart dia van quedar-se a la piscina de l'hotel tot el dia. El cinquè dia es van aixecar a les 8 del matí i van agafarun autocar que els va portar fins a l'aeroport. Aquest cop només van haver d’esperar 1 hora.

Tots els dies després de sopar, anaven a una petita platja al costat de l'hotel. És quedaven allà fins les 22:30 de la nit. Els àpats estaven bons. Com els dies que estaven fora no podien tornar a menjar, l'hotel els preparava un pícnic. Aquell pícnic portava un entrepà, una ampolla d'aigua, una poma o una mandarina i tovallons. El dia que van anar ala piscina,van haver de fer dos torns, perquè eren 55 nens i nenes i no hi cabien tots.
 


Més continguts de Institut Giola


Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: David López

Escalfament global

Un perill mundial

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Tània Gómez Altimira

L’únic perill a les xarxes

És el ciberassetjament?

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Agustí Baez Figueredo

Hi ha animals que

Potser ja no veuràs

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Anna Rodríguez

Els porcs senglars baixen a Llinars del Vallès

"Animals salvatges al poble"

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Judith Jimenez

La casa de papel s’emporta un Emmy.

"Primera sèrie espanyola en rebre aquest premi"

Llegir

Institut Giola

Llinars del Vallès

Autor/a: Joan Ramon Martori

Marina Martori

“Abans d'escriptora, sóc lectora”

Llegir

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès