Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

21 Setembre 2020 Redacció: Servei de Neteja Pere i Àngel 

Imatges: cedides


Servei de Neteja Pere i Àngel 

 

Equip de desinfecció d'interiors Covid-19

Servei de Neteja Pere i Àngel, empresa dedicada a la neteja industrial de tota mena de superfícies des de 1974, vam optar per formar part en l’ajuda de l’erradicació  d’aquesta pandèmia. Ens hem format i qualificat per a realitzar aquest tipus de desinfeccions.

En l’actualitat realitzem desinfeccions d’exteriors i d’interiors: naus industrials, parcs infantils, carrers, mercats, residencies, zones comunitàries, museus, oficines, indústria, comerços, cases particulars, edificis, sales, habitacions, locals en traspàs, pisos de lloguers, vehicles, càmpings….)

Donada la situació excepcional provocada per la crisi sanitària, fa mesos que treballem per l’erradicació de la Covid-19. Concretament, ens hem format i adquirit un nou equip per a la desinfecció per espais tancats públics i privats, ja que inicialment només podíem realitzar espais exteriors amb les eines que teníem.

Aquest nou equip és la solució professional per desinfectar de manera ràpida i eficaç sense humitejar les superfícies. Per tant, és perfecte per desinfectar tota mena d’espais d’interiors i alguns d’exteriors. A més, desinfecta eficaçment grans espais en poc temps. El seu sistema de polvorització garanteix arribar on altres sistemes no són eficients per a l’eliminació de virus. Treballem amb una gota d’aigua de 8 micres (menys del que és una gota) per impulsar el producte desinfectant. Concretament, impacte amb la superfície sense deixar rastre de l’aigua, però pel contrari si queda el producte. D’aquesta manera, es crea una capa de protecció i mata el virus en cas que estigui a la superfície o a l’aire. Protegeix la salut de les persones fent que els paviments i espais estiguin completament desinfectats.

A més, durant l’aplicació i durant un curt temps d’espera després de l’aplicació, es rebaixa tota la càrrega microbiana de l’espai. A l’aire, com ja sabem, els microorganismes no poden reproduir-se, únicament es mantenen suspesos si no tenen on sostenir-se. També hem de tenir en compte que, si es troben les condicions adequades, poden multiplicar-se. La càrrega microbiana de l’espai depèn de diversos factors, però són valors a tenir en compte. En el nostre cas, per a les desinfeccions és molt important rebaixar i, d’aquesta forma, el virus no té on mantenir-se o té més dificultats per estar-hi més temps. Per això és molt important ventilar els espais cada certs temps.
El sistema de polvorització que utilitzem no produeix partícules o gotes, per tant, no queda mullat. Per aquest motiu, és un sistema que es pot utilitzar en la gran majoria d’espais interiors.

Els líquids desinfectants que utilitzem estan provats contra COVID-19, compleixen les normatives de la Unió Europea i es troben en els registres pertinents (ROESP). Tenir en compte que el líquid desinfectant s’evapora, no deixa marques i no afecta els materials i no és un producte tòxic. A més, està recomanat per a la indústria alimentaria. 

Què aconsellem per a empreses:

Primerament, valorem a l’espai a desinfectar tenint en compte l’espai, el tipus de material, indústria i zona. D’aquesta manera, aplicaran el sistema més adequat valorant els diferents factors. Concretament, els sistemes que utilitzem són la polvorització i la nebulització. La diferència entre aquests dos és que amb un queda sec i l’altre mullat (amb més o menys intensitat). El sistema que s’utilitzarà és determinat pels tècnics, ja que depèn de molts factors. Fins i tot, en algunes indústries o negocis pot ser que s’utilitzin tècniques diferents depenen de la zona.

Recomanem fer la desinfecció de forma correlativa entre comerços i negocis i fer els manteniments de desinfeccions pertinents que es requereixin segons l’espai. Aprofitem el desplaçament i tot el cost de l’equip i és una bona forma de poder crear espais amb identificadors COVID FREE i és una seguretat per als treballadors i clients.

Tots saben, que pels negocis suposa un cost afegit i això perjudica els empresaris, ja que els suposa unes despeses imprevistes de llarga durada. Tot i això, si es realitza d’aquesta forma, es pot garantir l’espai amb un cost mínim.
Des de l’inici que donàvem el servei de desinfecció per exteriors i després de formar-nos i plantejar-nos donar aquest nou servei de desinfecció d’interiors, hem estat en contacte amb experts en el sector. D’aquesta manera, podem garantir amb certificat els espais on els tècnics determinaran cada quant és necessari realitzar una desinfecció.

Realitzem desinfeccions de: 

 

Oficines, centres mèdics, osteòpates, fisioterapeutes, residencies, restaurants, comunitats (escales, entrades, sortides, ascensors, pàrquings), centres cívics, escoles, piscines, centres esportius… Qualsevol espai tant d’interior com d’exterior.

Per a dubtes i concretar més cada cas, poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 750 20 71 o bé 681 607 428 atenem les 24 hores.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

vilassar de mar

Els nostres reportatges

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès