Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

16 Juliol 2020 Redacció: Servei de Neteja Pere i Àngel 

Imatges: cedides


Servei de Neteja Pere i Àngel 

 

Equip de desinfecció d'interiors Covid-19

Servei de Neteja Pere i Àngel s’ha compromès en continuar atenent a tots els nostres clients, amb les seves demandes, que a poc a poc, ens hem anat trobant, donada la situació excepcional provocada per la crisi sanitària, ens hem format i adquirit un nou equip per a la desinfecció per espais tancats públics i privats, tals com sales, habitacions, vehicles, comerços, restaurants, interiors residències, oficines.

És la solució professional per desinfectar manualment de manera ràpida i eficaç sense humitejar les superfícies. Perfecte per desinfectar espais com oficines, vehicles i petits espais o superfícies, restaurants, cases particulars. Desinfecta eficaçment grans espais en poc temps. El seu sistema de nebulització garanteix arribar on altres sistemes no són eficients per a l'eliminació de virus. Protegeix la salut de les persones fent que els paviments i espais estiguin completament desinfectades.

No produeixen partícules o gotes, per tant, no queda mullat.

El líquid desinfectant està provat contra COVID-19, és una desinfecció ràpida i molt efectiva per a qualsevol espai d’interior. El líquid s’evapora, no deixa marques i no afecta els materials.

Donada la situació, Servei de Neteja Pere i Àngel, ens hem preparat per a donar el servei de desinfecció, en tots els espais possibles. No afectant material electrònic, màquines registradores, documentació, mobiliari.

Consells per a comerços i altres negocis

Per abaratir costos, i incloure el màxim d'espais lliures de Covid, recomanem fer la desinfecció de forma correlativa entre comerços i negocis, ja que així aprofitem el desplaçament i tot el cost de l’equip i el podem dividir entre establiments, estem parlant que per a la desinfecció d'una botiga d’uns 100 metres es requereix un temps aproximat de 10-15 min, garantint la desinfecció, per tant, si es fa de forma correlativa, en una hora es podrien realitzar diverses desinfeccions, és un servei que només precisa d’un operari i d’un aparell amb el líquid desinfectant, amb els equips d’un sol ús per l’operari, d’aquesta manera podríem mantenir moltes zones lliures de covid, i crear establiments amb identificadors COVID FREE, fent els manteniments pertinents diaris.

Tots saben, que pels negocis suposa un cost afegit, i al final sempre els empresaris són els perjudicats, ja que els suposa unes despeses imprevistes de llarga durada, però si es realitza d’aquesta forma, es pot garantir l’espai, amb un cost mínim, i pel contrari necessari. L’estat no es fa càrrec d’aquests costos i per seguir oberts han de complir i seguir unes normatives, que en la majoria d’establiments no són suficients, i tot el que sigui prevenció sempre és poc. Fa mesos que estem prepara'n els equips i adquirint els coneixements necessaris per a portar aquest tipus de desinfeccions, tenint contacte amb persones expertes en el sector, fins al dia d'avui, només teníem les eines necessàries per a realitzar desinfeccions exteriors, però després de plantejar-nos donar també aquest nou servei, hem adquirit una nova màquina portàtil i no gaire gran, on podem donar el servei per interiors garantint més seguretat, tant per als clients, com per als treballadors, podent arribar a qualsevol mena de negoci o inclús a particulars que ho requereixen, perquè hagin tingut algun familiar malalt, i vulguin fer una desinfecció completa. Tenint la seguretat, que és innocu.

Es fan:

 • Desinfeccions particulars que hagin tingut o tinguin algun familiar malalt
 • Desinfeccions oficines
 • Desinfeccions locals en traspàs
 • Desinfeccions comerços
 • Desinfeccions centres sanitaris o mèdics, osteòpates, fisioterapeutes, residències
 • Desinfeccions restaurants
 • Desinfeccions Comunitats (escales, entrades, sortides, pàrquings, ascensors)
 • Desinfeccions Casals, centres cívics

Desinfecció i manteniment de piscines comunitàries 

 A Servei de Neteja Pere i Àngel, també realitzem estudis per a mantenir la seguretat en les piscines comunitàries, fen un estudi previ dels espais que es comparteixen i posant les seguretats pertinents, després d’una prèvia desinfecció amb certificats.

La normativa establerta pel BOE, és molt complex i crea molta inseguretat del que han de fer i coma les Comunitats, per aquest motiu es fan estudis previs a la desinfecció inicial i les recomanacions pertinents adaptades segons com siguin les instal·lacions. S’entrega PDF explicatiu adaptat a l’espai.

És molt important seguir i mantenir els espais lliures de Covid, i la gent ha de fer consciència de la gravetat i de la importància de mantenir els espais, amb els seus manteniments convenients. Suposa uns costos, però estem parlant de vides, per tant, és important seguir-los.

Es fan:

 • Estudis de les instal·lacions prèvies. S'entrega PDF
 • Desinfeccions amb certificats
 • Manteniments de les instal·lacions amb certificats

Equip de desinfecció d'exteriors Covid-19

Des dels inicis de la situació actual sanitària, i en ser una empresa on ens dediquem a la neteja industrial de tota mena de superfícies des de 1974, vam optar per formar part per ajudar a l'erradicació d’aquesta pandèmia, on ens hem format i qualificats, per a realitzar aquests tipus de desinfeccions.

Realitzem desinfeccions a pavellons, naus industrials, parcs infantils, carrers, mercats, residencies, zones comunitàries, museus

Els desinfectants tant per exteriors com per interior, són diferents, perquè les tècniques que utilitzem no són les mateixes. Ambos no són tòxics, i consten de certificat contra COVID-19.

Per a dubtes i concretar més cada cas, haurien de posar-se en contacte amb nosaltres 93 750 20 71.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

vilassar de mar

Els nostres reportatges

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès