Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Saps què és el Renting Flexible? Noves tendències en el lloguer de cotxes

27 Abril 2021 Redacció: redacció puntvalles.com

Imatges: Maas Rent a Car


Saps què és el Renting Flexible?

És un servei de lloguer de cotxes a mida.

El servei de Renting a mida et dóna la possibilitat de llogar cotxes tot el temps que necessitis sense cap limitació i amb l'opció de suspendre-ho quan ho creguis necessari. 

A més, també tens l'opció del Renting 12 mesos amb permanència, amb el qual només pagaràs una quota fixa mensual que inclou el cost habitual del cotxe, com el manteniment, l'assegurança o els impostos de circulació. Si no et vols comprometre amb una quota de compra d'un vehicle a llarg termini, aquesta opció és ideal per a tu, és com tindre un cotxe comprat, però sense les preocupacions i compromisos que això comporta

Recorda: TU ets qui decideix la marca, el model, el motor i l'equipament del teu nou vehicle. Maas Rent a Car te'l proporciona i s'encarrega de tot. 

A qui s'ha li ofereix aquest servei?

EMPRESES. Doncs bé, pots fer ús del Renting Flexible si la demanda de la teva empresa o activitat varia en el temps; si necessites un número diferent de vehicles segons l'època de l'any; si necessites un vehicle per a un projecte en concret sense cap mena de compromís, o si no pots comprometre't a comprar un vehicle per a la teva empresa. 

PARTICULARS. Si ets un particular que també vol fer ús del Renting Flexible, aquesta és la teva oportunitat. Maas Rent a Car és un dels líders en serveis integrals de mobilitat a Catalunya, així que no esperis més. El seu servei exclusiu de mobilitat de lloguer té l'opció a fer-ho per DIES, SETMANES O MESOS!


Què inclou la modalitat del servei de Renting Flexible?


Recollida i Entrega
Servei de recollida i entrega. En cas d'accident, s'ha li comptarà la màxima cobertura; en cas de pèrdua del vehicle, incendi, robatori o trencament de la lluna les cobertures queden incloses en el contracte. 
A més, també inclou donar d'alta a diferents conductors autoritzats, sense cap mena de penalització per edat o antiguitat del carnet de conduir, inclús en el contracte amb particulars. 


Manteniment
S'inclou el manteniment preventiu i correctiu per poder tenir a punt el vehicle en tot moment. Per això, ofereix el canvi d'oli, lubricant, líquids, recanvis i mà d'obra, d'acord amb el procediment recomanat pel fabricant del vehicle. 


Cita prèvia
El servei de cita prèvia serà necessari cada vegada que el vehicle hagi d'entrar a taller per una intervenció en els neumàtics, per exemple. El temps d'espera d'una immobilització es redueix per no haver d'esperar i pel seguiment que fa de l'estància del vehicle en el taller.


Assessor personal
L'Assessor Personal de Renting t’atendrà d'una manera individual i personalitzada per adequar-se a les teves necessitats de mobilitat i per ajudar-te a trobar la millor solució.


Assegurança
Ofereix un servei d'assegurança de tot risc sense franquícia. Les causades pel desgast i/o fortuïtes que puguin produir-se durant el contracte.


Pneumàtics
Els pneumàtics queden inclosos sense límit de km ni de número, sempre i quan sigui necessari d'un acord amb la normativa vigent. També s'inclou l'equilibrat i el paral•lel.


Assistència de Carretera
L'Assistència de Carretera es garanteix les 24 hores del dia durant els 365 dies a l'any, des del km 0 per poder traslladar el cotxe al taller. 


És per aquest motiu que, des de Maas, un dels líders en serveis integrals de mobilitat a Catalunya, segueix oferint després de més de 30 instal•lacions ubicades al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Bages i Anoia, solucions globals per a empreses i particulars.

Maas es centra especialment en la venda de vehicles nous i d'ocasió, en la gestió de flotes comercials, els serveis de postvenda, la venda i distribució de recanvis originals, el lloguer de turismes i vehicles industrials i en la corredoria d'assegurances. A més, el grup automobilístic també s'encarrega del servei de gestoria integral. 


Maas, acumulant més de 50 anys d'experiència en el sector automobilístic del país, és avalada com a marca comercial de primer nivell degut a la seva oferta de turismes i vehicles industrials. És més, ofereix un servei exclusiu de mobilitat de lloguer per DIES, SETMANES o MESOS.


De manera que, si resideixes a la zona del Vallès, o si simplement estas pensant en allotjar-se uns dies a Barberà, aquesta és la teva gran oportunitat. A més, a Barberà del Vallès hi conflueixen, al mateix temps, la modernitat del casc urbà, el desenvolupament de les noves tecnologies aplicades i les arrels culturals i socials de la teva història.


Una de les millors avantatges és la ubicació. L'empresa Maas Rent a Car es situa a una zona cèntrica, des d'on podras accedir amb molta facilitat als diferents punts d'interès que necessitis (hotels, restaurants, centres comercials, etc). 

La millor opció de lloguer de cotxes al Vallès és Maas Rent a Car

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barberà del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès