Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Que prepara de nou la fira de l'Ascensió 2019?

5 Abril 2019 Redacció: Marc Atanasio


La fira de l'Ascensió 2019 se celebra els dies 30 , 31 de maig i 1 de Juny al Parc Firal de Granollers

 

 

Et preguntes... Qué puc trobar a la fira de l'Ascensió de Granollers 2019? T'ho expliquem:

 

La Fira de l’Ascensió obrirà les seves portes a finals del mes de maig amb moltes activitats

 

 

A finals del mes de maig, arriba a Granollers un dels esdeveniments més esperats de l’any al municipi. Del 30 de maig al 2 de juny, la 69a edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers obre de nou les seves portes al Recinte del Parc Firal. Recordar que l’any passat, més de 60000 persones van visitar els 180 expositors que es ven repartir per tot el recinte. Un esdeveniment on destaquen els sectors del motor, amb una mostra de cotxes; el turisme; l’agricultura i la ramaderia, amb una gran mostra d’animals; i la indústria. A més, tot això va acompanyat per un gran espai d’oci amb jocs de taula i espais gastronòmics, a banda de l’habitual espai de la fira d’atraccions.

 

 

 

 

Aquest any, de nou aquelles empreses de productes i serveis es tornaran a reunir al Recinte Firal per oferir aquest gran aparador del Vallès Oriental, amb l’objectiu d’impulsar els seus respectius negocis. No hem d’oblidar que la Fira de l’Ascensió és una oportunitat perquè les empreses es puguin mostrar al públic. D’aquesta manera, és una bona opció de créixer i poder conèixer altres empreses de diferents sectors, mostrar tot el seu potencial i mirar de promocionar l’economia de la comarca. A més, enguany dins de la carpa multisectorial hi haurà un nou espai dedicat a tots els amants del món, un espai dedicat al Món del vi i l’enoturisme, on es podran tastar copes de vi i viure experiències vinícoles.

 

 

 

Càmping Clarà                                  

TORREDEMBARRA                            

Telf. 977643480                               

 

ACP Assesoria Creativa Publicitaria

CALDES DE MONTBUI

Telf. 93 865 56 88   

                       

 

 

Una Fira per a petits i grans

 

Si hi ha gent que es pensa que la Fira és una cosa pels més grans s’equivoca, ja que també es podrà un gran espai dedicat a l’oci. Els més petits també podran gaudir d’aquesta Fira gràcies a la proposta variada d’oci i diversió que hi haurà. Per començar, els visitants podran trobar de nou el ja tradicional espai dedicat a la fira d’atraccions. Per altra banda, el recinte estarà ple d’espais on es podran veure espectacles, es podran practicar activitats a l’aire lliure i gaudir de l’oferta variada d’esports. Entre les quals destaquen els campionats de futbol o el rocòdrom. D’aquesta manera, des de la Fira, el que es vol garantir és que tant grans com petits puguin gaudir en família d’un dia complet d’oci.

 

 

 

 

Per aquells amants dels jocs de taula, no oblideu que tornarà a haver-hi l’espai Jugar x Jugar, un dels atractius i emblemes d’aquesta Fira. En aquesta carpa es podran trobar jocs de tota mena, siguin els tradicionals i/o de més nous. D’aquesta manera, aquells amants dels clàssics, no us preocupeu, que tindreu garantida les vostres partides, i aquells que busquin jocs més atrevits podran aventurar-se amb aquelles partides més complexes. A més, gràcies al concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs, que ja porta set edicions, ha fet que aquest espai agafi més protagonisme i més prestigi. També hi haurà empreses i experts del sector dels jocs d’arreu del món.

 

 

Pel que fa al sector del motor no es queda curt, ja que els principals concessionaris i empreses d’automòbils escullen la Fira de l’Ascensió com un aparador per mostrar el seu producte. En aquest espai es podrà veure una àmplia exposició de cotxes, motos, camions, vehicles industrials, iots, remolcs..., a més de les principals novetats del sector, juntament amb ofertes i ocasions a preus molt competitius. Per tant, tots aquells amants del motor estan de sort, ja que podran conèixer de primera mà concessionaris, empreses i comercials relacionats amb aquest sector i veure una àmplia oferta de tot el que ofereixen.

 

 

 

Càmping l'Ampolla                                 

DELTA DE L'EBRE                           

Telf. 977 460 535                               

 

Asador Argentino El Rebenque

MATARÓ

Telf. 93 799 13 04   

 

 

La Gastronomia i la Indústria com a pilars de la Fira

 

Per un costat tenim tot l’espai destinat a l’oci, però un dels atractius d’aquesta fira és, sens dubte, l’espai de mostra gastronòmica i l’espai més del comerç i la Indústria. A més enguany, tindrem l’Espai Energia, un espai dedicat a buscar solucions per l’estalvi energètic i amb expositors d’aquest sector. Pel que fa al comerç, es podran trobar establiments i empreses que ofereixen els seus productors als clients, amb una mostra de les seves propostes. Per últim, també hi haurà un reconeixement a la gastronomia de la comarca, amb una mostra dels plats i productes més tradicionals. A més, també es podrà gaudir de la cuina més creativa amb els gustos més innovadors. No us preocupeu que hi haurà opcions per a tothom, amb l’opció d’adquirir també els productes de màxima qualitat.

 

 

 

Tancaments Albert                                

BANYOLES                          

Telf. 661 27 93 97

                          

Som-ink

OFERTA IMPRESORES fins el dia30!

GRANOLLERS                           

Telf. 93 861 35 60  

  

 

La Cultura i l’esport sempre present

 

En una fira on es mostra el millor del municipi, no podia faltar una gran mostra del que és la cultura i l’esport de la comarca. És per això, que cada any es fa l’habitual trobada castellera amb penyes castelleres de tot Catalunya i amb una exhibició dels seus millors castells a la Porxada. A més, cal dir que tota la programació de la Fira de l’Ascensió compta amb la col·laboració de diferents entitats del municipi, com la Colla de Gegants i Capgrossos de Granollers, diferents escoles, les colles dels Blancs i els Blaus, els Xics de Granollers o el Drac de Granollers entre d’altres.

 

Per altra banda, aquesta 69a edició donarà continuïtat al projecte Cultura accessible, amb l’objectiu de seguir millorant les condicions perquè les persones amb diversitat funcional puguin accedir sense problemes a l’oferta cultural que s’ofereix a la fira. Per tant, hi haurà una sèrie d’espais habilitats i exclusiu per a facilitar el seu accés. Aquella gent que vingui també podrà gaudir d’espectacles, exposicions i xerrades de tota mena i aptes per a tots els públics. L’horari de les diferents activitats i l’assistència d’empreses s’anirà confirmant a mesura que es vagi acostant el dia del tret de sortida, i tot es podrà consultar a través de les seves xarxes socials i la seva pàgina web. Per últim, afegir que durant aquests dies l’Ajuntament ofereix uns busos gratuïts per poder arribar amb comoditat al Recinte Firal. Circularan cada 10 minuts, cada dia de 17 a 21 i sortiran des de la plaça de la Constitució i aniran fent parades per diferents punts del municipi.

 

 

 

Nissan Santi Enrique                                

GRANOLLERS                          

Telf. 93 860 18 53

                          

Motorsol Import

GRANOLLERS                           

Telf. 93 840 48 70  

  

 

 

 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA FIRA

 

ACTIVITATS AL PARC FIRAL

 

Cada dia de Divendres  a diumenge

 

CAMPIONAT DE MINI FUTBOL, PISTA DE STEEPS , ESTACIÓ DE SEGWAYS  , ESTACIÓ DE XUTS A PORTERIA PETITA, TALLER DE BOMBOLLES,  ESTACIÓ DE MINI GOLF, PONIS, ROCÒDROM.

 

APARCAMENT VIGILAT DE BICICLETES

De dijous  30 de maig a diumenge  2 de juny

Parc Firal

Org.: Granollers Pedala

 

MERCAT DE BICICLETES DE SEGONA MA

De dijous 30 de maig a diumenge 2 de juny

Parc firal, zona pàrquing de bicicletes

Org. Granollers Pedala 

 

MOSTRA GASTRONÒMICA

Dijous 30 de maig, de 19.00 h a 23.30 h

Divendres 31 i dissabte 1 de juny, de 12,30 h a 16.00 h i de 19,30 h a 23.30 h

Diumenge 2 de juny, de 12,30 h a 16.00 h

Org.: Gremi Hostaleria V.O.

 

RACÓ DELS AUTORS amb prototips d’autors novells

Divendres 31 de maig a diumenge 2 de juny

Tot el dia

Carpa Ayudar Jugando

Organitza: Ludo, associació de creadors de jocs de taula

 

PINTURA DE 3 MURALS A L’ESTAND INSTITUCIONAL DE L’AJUNTAMENT

Pintor: Ivan Floro

Carpa Multisectorial . Des de dijous fins a dissabte 1 de juny

Org.: Ajuntament de Granollers

 

JOCS FINALISTES DEL DOTZÈ CONCURS CIUTAT DE GRANOLLERS CREACIÓ DE JOCS

Dissabte 1 i diumenge 2 de juny

Tot el dia

Els autors finalistes del concurs jugaran i ensenyaran els seus prototips

Carpa Ayudar Jugando

Organitza: Fira jugarXjugar

 

ESPAI LEGO

Divendres 31 de maig a diumenge 2 de juny

Tot el dia

Carpa Ayudar Jugando

Organitza: Hispalug

 

FIRA JUGARXJUGAR, JOCS PER TOTHOM

Dijous 30 de maig, a les 18 h

Divendres 31, dissabte 1  i diumenge  2 de 10 h a 21 h

Jocs d’habilitat, estratègia, riure, memòria i molts més

Carpa Ayudar Jugando

Organitza: Ayudar Jugando

 

 

TÓMBOLA JOGUINES

Tots els dies de la Fira

Espai exterior, al costat carpa multisectorial

Org. Onco Vallès

 

ESPAI FESTIVAL DEL MOTOR DE GRANOLLERS

De dijous 30 de maig a diumenge 2 de juny

Posat a la pell dels pilots de Freestyle Motocross del festival del motor de Granollers amb el simulador de freestyle Motocross.

Carpa Multisectorial

Org.:Zinkers

 

ESPAI Comerç de la ciutat

De dijous 30 de maig a diumenge 2 de juny

Comerç de Proximitat: Final de la campanya de la Gent de Dalt amb exposicions i entrevistes.
Fires i activitats: espai tastem l’EcoGra, un espai amb expositors singulars del món de l’Ecologia i l’Alternativa de la Fira Eco Gra.

Diferents activitats de Comerç de Dalt, Gran Centre i del Rec al Roc
Actuacions, tallers  i jocs durant tot el cap de setmana
Carpa Multisectorial

Org.: Comerç associat de la ciutat

 

FIRA JUGARXJUGAR, AUTORS CONVIDATS

Divendres 31 de maig a diumenge 2 de juny

Tot el dia

Paco Gómez (Madrid) i Eugeni Castaño (Sant Cugat  del Vallès)

Carpa Ayudar Jugando

FIRA JUGAR X JUGAR

Divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13

de 10 h a 20 h

Iniciació al joc japonès SHOGI

Carpa Ayudar Jugando

Org.: Shogi en español

 

ROCÒDROM

Divendres 31 al diumenge 2 de juny

Zona Sud parc firal

Org. AEG

 

ACTIVITATS D’ESPORT

Fut-tennisPunteria a porteriesmini partits

Zona Sud parc firal

Org. AITEVO

 

 

PASSEJADA AMB PONIS

Divendres , dissabte i diumenge

Tot el dia.

Zona sud. Parc Fira

 

 

Des de puntvalles.com us desitgem bona fira!

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Els nostres reportatges

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme Més info

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme

Les obres de la nova exposició permanent del Museu Thermalia, que aquesta ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers Més info

Tres talents joves desenvoluparan projectes innovadors per a Granollers

El programa Agents Innovadors impulsat des del Pla Estratègic és fruit de ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès