Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

OnCodines Trail 2023

13 Març 2023 Redacció: Baye Sylla

Població: Sant Feliu de Codines


Petjada d'Oncodines trail 2023

Deixant Petjada d'Oncodines trail, és un repte esportiu solidari per recollir fons en la lluita contra el càncer. El Club Atlètic Sant Feliu i el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines són els promotors de l’OnCodines Trail.

La tercera edició es farà el 15 d'abril de 2023 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d'estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut). 

                          Petjada d'Oncodines trail 2023

Organització d'equips


Cada equip que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip. Els corredors poden rellevar-se entre ells en qualsevol dels punts de relleu i avituallament i, mentre no corren, poden fer funcions de suport al seu equip. El conductor del vehicle es pot considerar integrant de l’equip si formalitza la inscripció com a conductor. 

Recorregut OnCodines Trail 2023

El traçat de la prova corrent té uns 80 quilòmetres, amb sortida a Sant Quirze de Safaja i arribada a Sant Feliu de Codines. Transcorre pels municipis de: Riells, el Figaró, la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui. El traçat del repte solidari caminant té uns 65 quilòmetres i transcorre pels 11 municipis participants en el repte.

Petjada d'Oncodines trail 2023

En la majoria dels trams, comparteixen recorregut amb els corredors. Els recorreguts seran, en la seva major part per muntanya i pistes forestals tot i que passaran per alguns nuclis urbans. 

      Petjada d'Oncodines trail 2023

Inscripcions OnCodines Trail 2023

Les inscripcions es tancaran en arribar als 150 equips i en el cas que hi hagi més equips interessats a participar s’obrirà llista d’espera. La data límit d’inscripció serà el dia 31 de març de 2023.

Normativa OnCodines Trail 2023

  1. Durant el recorregut hi haurà punts de control (a part dels avituallaments) pels quals hauran de passar obligatòriament els 3 membres de l’equip junts.

  2. Els marxadors disposaran de diversos punts d’avituallament i relleu amb aliment sòlid i líquid. En alguns punts d’avituallament i relleu prèviament indicats per l’organització hi haurà serveis de fisioteràpia.

  3. Els vehicles de suport només podran accedir als punts d’avituallament i relleu per tal de poder facilitar el corresponent suport a l’equip.

  4. No està permès participar a l’OnCodines amb animals de companyia.

  5. L’organització marcarà tot el recorregut. Aquest recorregut haurà de ser seguit obligatòriament per part dels participants. En cap cas es pot retallar el recorregut, essent motiu de desqualificació o penalització, depenent de la gravetat.

  6. L’organització posarà personal durant el recorregut per tal de garantir la seguretat dels participants.

  7. Els marxadors hauran de seguir les indicacions que rebin.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant feliu de codines


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès